26 Nisan 2024 Cuma

KURT İSTEDİ ÇALIŞMALAR HIZLANDI

Yalvaç’a çağrı merkezi açılabilmesi için ilk adım olan fizilibite ve inceleme çalışmaları 10 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilen ziyaretle başladı.

Isparta

Isparta’da faaliyet gösteren 32 NET Çağrı Merkezi YönetimKurulu Başkanı Erkan Yalçın, beraberinde firma genel müdürü olduğu halde ilçemize gelerek çağrı merkezi açılabilecek yerlerle ilgili inceleme gerçekleştirdi. 

Yalçın’a Ak Parti Yalvaç İlçe Başkanı Ahmet Sektioğlu, Eskiİlçe Başkanı Osman Çiftçi, Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü veYalvaç MYO Öğretim Görevlisi Dr. Bülent Özgül eşlik etti. Önce eski hastane binasının olduğu alanı inceleyen firma yetkilileri, bu alanın yatırım için uygun olmadığını ifade ettiler. Ardından, alternatifler üzerinde yapılan değerlendirmeyle Yalvaç Belediyesi’ne ait Çok Katlı Otopark’ın en üst katını inceleyen yetkililer, söz konusu alanın yatırım için uygun olabileceğini değerlendirdiler. Çok Katlı Otopark’ın en üst katıyla ilgili olarak proje çalışması yapacaklarını belirten Erkan Yalçın, konuyla ilgili olarak yetkililerden ve Yalvaç Belediyesi’nden destek gördükleri takdirde ilçemize bir çağrı merkezi kazandırmak istediklerini belirtti. Başkan Tütüncü ve Başkan Sektioğlu da üzerilerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını ifade ederek bu desteğe yatırım vereceklerini kaydettiler.Yalçın, yılbaşına projeyi hazırlayacaklarını belirtti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR