23 Nisan 2024 Salı

Kürekli Gasp Kamerada

Kürekli Gasp Kamerada

Isparta

Konya’nın Hüyük ilçesinde bir akaryakıt istasyonundapompacıyı kürek ve muştayla gasp eden 3 kişi, pompa görevlisini Paraları alıpönce ikisi çıktı, elinde kürek olan kapıyı üzerime kilitleyerek Isparta tarafına doğru kaçtı” dedi.

 

Yaşanan gasp olayı, güvenlik kamerası tarafından saniyesaniye görüntülendi.Edinilen bilgiye göre, 4 Kasım tarihinde Beyşehir-Hüyükkarayolunun 16. kilometresindeki bir petrol istasyonunda pompa görevlisi olarakçalışan Ali Kaya, saat 01.30 sıralarında istasyonda uyuduğu sırada kapıya vurarakbir kişinin gelmesi üzerine ayağa kalktı. Müşteri sandığı kişinin ileridebenzininin bittiğini ve yakıt almak için geldiğini söylemesi üzerine istasyondabenzin satışı yapmadıklarını söyleyen Kaya, şahsın sigara satın almak istemesiüzerine yerinden kalkarak markete doğru yöneldi.

 

Kaya, marketin kapısını açıp raflara uzanarak sigarayıvermek istediği sırada şahısların bir anda 3 kişi olduğunu fark etti.Şahıslardan biri iş yerinin arka tarafındaki küreği alıp, diğer şahıstaelindeki muştayla içeriye girerek Kaya’dan cebindeki paraları vermesini istedi.Olay karşısında şoka giren Ali Kaya, elindeki sigarayı masanın üzerinebırakarak, cebindeki 600-700 lirayı çıkarıp şahıslara verdi. Parayı aldıktansonra dışarıya çıkan şahıslar, çalışanı markete kilitleyerek kaçtı.

 

Hemen cep telefonuyla jandarmayı arayan Kaya, telefonlakomşusundan da yardım istedi. Kısa süre içerisinde traktörüyle petrolistasyonuna gelen komşusunun kapıyı açmayı üzerine marketten çıkan Kaya, birmüddet sonra adrese gelen jandarma ekiplerine olanları anlattı. Jandarmaekipleri petrol istasyonunun güvenlik kamerası görüntülerini incelemeyealırken, firari şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

 ISPARTA TARAFINA DOĞRU KAÇTILAR 

Ali Kaya, gecenin ilerleyen saatlerde müşteri gibi gelen birkişinin yattığı işyerinin kapısını çalarak kendisini uyandırdığını belirterek,“İleriye bıraktığı motosikletine benzin almak istediğini söyleyince ‘Benzinsatışımız yok’ dedim. Bunun üzerine marketten sigara istedi. Markete yönelipsigarayı verirken 3 kişi olduklarını fark ettim. Birinin elinde bahçedekullandığımız, arka taraftan aldıkları bize ait bel küreği vardı, diğerininelinde ise demir gibi muşta vardı. Sigarayı almadılar, küreği doğrultarakcebimdeki parayı istediler. Onlar üç, ben tek kişi olunca baktım olacak gibideğil, parayı verdim. Paraları alıp önce ikisi çıktı, elinde kürek olan kapıyıüzerime kilitleyerek Isparta tarafına doğru kaçtı” dedi. Gaspçıların para olan diğer cebi ile kasadaki paralarıistemedikleri için acemi olduklarının belli olduğunu ifade eden Kaya, ilk defabaşına böyle bir olay geldiğini söyledi. Öte yandan, akaryakıt istasyonunda yaşanan gasp olayı işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

İŞTE O ANLAR

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR