25 Nisan 2024 Perşembe

KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN!

KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN!

Isparta

Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi Kurban Bayramı'nda da 9 güntatil yapmak isteyen vatandaşlar Başbakan'dan gelecek müjdeli haberibekliyordu. Müjdeli haber sabah saatlerinde geldi. Kamu kurum vekuruluşlarındaki çalışanlar için Kurban Bayramı tatili 9 gün olarak belirlendi.Başbakan Binali Yıldırım, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların 16 Eylül Cumagünü tam gün izinli sayılmasına ilişkin yazıyı imzaladı. SGK ve Bağ-Kuremeklilerine bayramdan önce maaşları ödenecek.

Başbakan Binali Yıldırım, kamu kurum ve kuruluşlarındaçalışanların 16 Eylül Cuma günü tam gün izinli sayılmasına ilişkin yazıyıimzaladı.

Buna göre, kurum yöneticilerince gerekli tedbirlerinalınarak hizmetlerin aksatılmaması, zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgariseviyede eleman bulundurulması kaydıyla, kamu kurum ve kuruluşlarındaki tümçalışanlar, Kurban Bayramı'nın ertesi günü (16 Eylül Cuma) tam gün idari izinlisayılacak. Böylelikle Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak.

MAAŞ ÖDEMELERİ BAYRAM ÖNCESİ

Başbakan Yıldırım, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanmemurlar ile SGK ve BAĞ-KUR emeklilerinin maaş ödemelerinin de KurbanBayramı'ndan önce yapılması için bakanlıklara talimat verdi. Maaş ödemelerinin08-09 Eylül 2016 tarihinde yapılması kararlaştırıldı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR