20 Nisan 2024 Cumartesi

KURBAN BAYRAMI TATİLİ AÇIKLAMASI

KURBAN BAYRAMI TATİLİ AÇIKLAMASI

Isparta

Başbakan Binali Yıldırım, Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olacağını açıkladı.

Partisinin grup toplantısında konuşan Başbakan Binali Yıldırım Ramazan Bayramı'ndan sonra Kurban Bayramı tatilinin de 9 gün olacağını belirterek şunları söyledi: "Rusya ile yaşanan kriz sona ermiştir. Bununla birlikte süratle ekonomik alanda, turizm alanında işbirlikleri başlamıştır.Bunun ilk semeresini turizmde gördük. Yollarımız, havalimanlarımız bayram boyunca doldu taştı. Ramazan Bayramı uzatıldı ve iç turizm gelişti. Otellerimizde yer bulanamadı. Dış turizmdeki açık iç turizmle kapatıldı. Bu da dayanışmanın güzel bir örneğidir. Aynı durum Kurban Bayramı'nda da var. Kurban Bayramı da hafta sonu ile birleşecek ve uzun bir tatil yapacaksınız.Milletvekillerimiz bayrama kadar iyi çalışırsa güzel bir bayram geçirme imkanı sağlanır."

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Bana kalırsa

14 Temmuz 2016 Perşembe 07:57

Kurban kesmeyenler bence bayram yapmasın. Dini bir bayram oluyor. En çok tatili de dinimize sataşanlar yapıyor.

Melaike

13 Temmuz 2016 Çarşamba 00:18

Hani durmak yoktu ama biz hep mola veriyoz hiç calisamiyoz hep tatil ohhh.9+9=18 bayram tatili 30 gün senelik izin hafta sonlarına eklersek 104 gün =158 gün tatil diğer resmi tatiller hariç bi ayda rapor olsa:)iyi len bu iş durmak yok yola devam:)

Vatandaş

12 Temmuz 2016 Salı 12:49

Yüce hedefler dogrultusunda el ense yapıp tüm milletler gelişirken biz yatmaya durmadan devam. Sözde ic turizmi tetikleyip turizmcilere kazanç sağlamak. Körler sağırlar birbirini a****ar. Bari turizmi başka şekilde canlandırmaya çalışın. Gerçi teknolojiyi kafam almıyor bunları düşünmeyin kafayı siyirirsiniz diyenlerden ne beklenir ki?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR