19 Nisan 2024 Cuma

KURANÎ MUCİZE KELİMELER KİTABİ HEDİYE ETTİ

İlk defa farklı bir formatta hazırlanan Kuran Meali, Isparta AK Parti Milletvekili Recep Özel’e takdim edildi.

Isparta

TBMM Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığı Strateji Büro Sorumlusu olarak görev yapan Dr. Hasan Özgür Özen tarafından 5 yılık süre zarfında hazırlanarak mucize kelimeler.com internet sitesi üzerinden piyasaya sunulan ve Kur’an’da geçen, tüm kelime ve kavramlarla ilgili ayetlerin birarada okunabildiği,  Diyanet İşleri Başkanlığının Meali kaynak kullanılarak, farklı bir formatta hazırlanan ilk Kuran Meali olan 2246 sayfalık "KURANÎ MUCİZE KELİMELER" kitabı,Isparta Milletvekilimiz Recep ÖZEL’e, Dr. ÖZEN tarafından takdim edildi. Recep ÖZEL, bu özel çalışmanın başucu kitabı olarak sürekli yanımızda bulunması gereken bir eser olduğunu belirtti ve bu esere imza atan Dr. ÖZEN'i tebriketti.

Özel, Hemşerilerimizin başarılarının tüm Ispartalılar gibi kendisini de gururlandığını belirterek, hemşerilerimizin başarılarını desteklemek adına her türlü katkıyı sunmayı sürdüreceğini belirtti.  Dr. ÖZEN’e sonraki proje ve çalışmaları için başarılar diledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

BABASININ OĞLU

23 Ekim 2014 Perşembe 14:34

Babası Prof Dr Ramazan ÖZEN benim hocamdır. Bugüne kadar hiç kün güddüğünü görmedim. Oğlu da aynı nezaket içinde çevresine ve hemşehrilerimize ayrım yapmaksızın muhabbet içinde. Yıllar önce AKP kurulup seçime girecekken Ramazan Hoca ISPARTADAN DYP MİLLET VEKİLİ ADAYI OLMUŞTU. AKP'ye transfer edecektik. Sayın Recep ÖZEL İl Başkanıydı. Bizden habersiz GENEL MERKEZE Ramazan ÖZEN transfer olmasın diye telefon etmiş. Yerine M.Sait ARMAĞAN listeye kondu. 1. Erkan MUMCU 2. Recep ÖZEL olmuştu hatırlarsa

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR