28 Mart 2024 Perşembe

Kumar oynadıkları yere güvenlik kamera sistemi kurmuşlar

ISPARTA'DA polisin 3 farklı adrese yaptığı kumar operasyonlarında toplamda 104 Bin 626 lira para cezası uygulandı. Baskın yapılan bir dernekte ise güvenlik kamera sistemi ile giriş-çıkışların kontrol edildiği ortaya çıktı.

Isparta

İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler geçen 19 Şubat Günü, Pirimehmet ile Yedişehitler Mahallesinde bulunan adreslerde kumar oynandığı ve pandemi kurallarının ihlal edildiği ihbarları üzerine operasyon düzenlendi. Yapılan aramalarda içeride toplam 18 şahsın olduğu, masa üzerlerinde ve çeşitli yerlere saklanmış 1582 adet iskambil kağıdı ve çok sayıda yazboz kağıdı bulundu. 2 adresinde ruhsatsız olarak faaliyet gösteren umuma açık iş yerleri olduğu tespit edildi. Öte yandan aynı gün Kutlubey Mahallesi'nde bulunan bir dernekte gelen ihbar üzerine yapılan aramada; içeride toplam 9 şahsın bulunduğu ve derneğin yetki belgesiz alkol sunumu yaptığı tespit edildi. İşyerleri işletmecilerine "Kumar Oynanmasına Yer ve İmkan Sağlama" suçundan adli işlem başlatıldı. Adreste yakalanın şahıslara ise kumar oynamaktan ve umumi hıfzıssıhha kanununun 282. maddesi gereğince toplam 104.626 TL idari yaptırım uygulandı. Ruhsatsız umuma açık yer haline getirilen yerler mühürlenerek kapatıldı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Sezar

24 Şubat 2021 Çarşamba 23:00

Burdan mücavir alan dışında olduğu için jandarmaya ihbarda bulunuyorum. Yazısögüt köyündeki eşek sütü çiftliğinde Isparta'nın zengin kesimi kumar oynuyor baskın anındada herbiri tarlalara kaçıyor. Bu seferde gerekli işlem.yapilmazsa direk fotoğraflayıp il jandarma komutanina gondericem

Tarık tarik

24 Şubat 2021 Çarşamba 17:04

Hem işsizlik var diyoruz,hem kumarhaneler yoğun.çok tuhaf acayip memleketiz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR