25 Nisan 2024 Perşembe

Küllerinden yeniden doğdu

Küllerinden yeniden doğdu

Isparta

Atabey Belediyesi bünyesinde bölgenin ilk beton santrali olarak kurulan işletme uzun yıllar müşteri memnuniyeti içerisinde hizmetlerine devam etti. Ancak 2012 ve 2013 yıllarında yaşanan bazı sıkıntılar nedeniyle birsüre üretime ara vermek zorunda kaldı. O sıkıntılı dönemde işçilere ve piyasaya olan borçlar nedeniyle bütün araç ve ekipmanlara haciz konularak, transmikserler ve pompalar başta olmak üzere tesisin bütün ekipmanlarına rehin konuldu.30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde ekibiyle birlikte tekrar yönetime seçilen Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy’un ilk icraatı beton santralini yeniden çalışır duruma getirmek oldu.

            Yeniyönetim ile birlikte yine Atabey Belediyesi bünyesinde kurulan ve yeni adıyla ‘Ertokuş Beton’ olan santral, piyasada sağlamış olduğu güven ve kalitesiyle bugünlerde adeta yeniden küllerinden doğmuş durumda.

            Bölge açısından önemli bir tesis olan Ertokuş Beton Santrali hakkında Genel Müdür Serdar Pehlivan ile sizler adına görüştük.

            Konu hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Ertokuş Beton Genel Müdürü Serdar Pehlivan, 2014 yılında yapılan yerel seçimler sonrasında yeniden başkanlığa seçilen Tevfik Atasoy ve meclis üyelerinin girişimleriyle bölgeye yeniden hizmet vermeye başladıklarını söyledi.

            Yeni dönemde eskimiş olan makine parkını yenileyerek hizmet vermeye başladıklarının altını çizen Pehlivan; 1 adet 47 metrelik yeni beton pompası, 4 yeni adet 12 metreküplük trans mikser, 4 adet yeni yükleyici ve 1 adet yeni ekskavatör alarak, toplamda 14 adet trans mikser, 5 adet beton pompası ve 5 adet hafriyat kamyonundan oluşan filoya ulaştıklarını kaydetti.

            Yeni dönemde Isparta’nın en büyük yatırımlarından birisi olan Şehir Hastanesinin beton işini karşıladıklarını belirten Pehlivan, yeni müşterilerle birlikte eski müşterilerle de görüşmeler yapılarak şirkete yeniden kazandırıldığını ve bu şekilde üretimde artış sağlandığını söyledi.

            Hazır beton sektöründe en önemli ham maddelerden biri olan agrega üretimi için çalışmalara başladıklarını ifade eden Pehlivan, yakın zamanda makine ve ekipmanı ile birlikte 98.74 hektar alanda 394 bin ton/yıl kapasiteli Kalker Maden Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisini belediyenin destekleriyle açacaklarını söyledi.

            Aynı zamanda Atabey’de ulaşım sektöründe hizmet veren şirket, müşteri memnuniyeti gereği 2 adet otobüsü ilçeye kazandırarak halkın hizmetine sundu.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

NE SERDAR MIŞ BE...

28 Haziran 2016 Salı 19:43

H...LIĞI TESCİLLENENLERLE BERABER KÖŞEYİ DÖNEN DAHA SONRA İŞTEN ÇIKARILAN İ.K'NUN AÇIKLARINI SÖYLEMEK,KUYUSUNU KAZMAK VAADİYLE TEKRAR İŞE ALINAN 15 YILDIR VAZGEÇİLEMEYEN H.SÜPERMEN.

Araslı

28 Haziran 2016 Salı 14:44

Serdar beyin anlattıkları doğru ama eksik. Bahsettiği belediye başkanı tefik atasoy'un önceki yedikleri ve de yaptığı yolsuzluklar-evrakta sahtecilik suçları nedeniyle açılan davalardan yargılandığı ve bazılarından da hüküm giydiğini niye anlatmadın. Dosyaları temhize kaldırdığı için hapis öncesi hizmetleri yapmaya çalışıyor desene... Atabey Belediyesinden ve Atabey'lilerden aldıklarını yasal faiziyle geri versin önce o zaman hep birlikte övelim kendisini.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR