26 Nisan 2024 Cuma

KÜÇÜKYAMAN TEKRAR ADAY

KÜÇÜKYAMAN TEKRAR ADAY

Isparta

Isparta’nın Sütçüler İlçesi Yeşilyurt Köyü’nün başarılı Muhtarı Galip Küçükyaman, 31 Mart’ta yapılacak olan muhtarlık seçimlerinde tekrar aday oldu. 5 yıldır köye büyük hizmet ve yatırımlar yapan Muhtar Küçükyaman, yarım kalan hizmetlerimizi tamamlamak için tekrar geliyoruz dedi.

Köye 1,5 milyon TL’lik düğün salonu ve sosyal tesis yaptıran, güneş enerji için gerekli çalışmalar yaparak devlet desteği ile hayata geçiren, köy yollarına parke taşı döşettiren Küçükyaman, gecesini gündüzüne katarak köyüne hizmet verdi. Köyün bütün sorunlarıyla ilgilenerek, köy halkı tarafından büyük takdir topladı. Bürokrasi kanadıyla iyi ilişkiler kurarak, devletin ilgisini köye çekti. İdarecilerle birebir istişare altında olarak köyün sorunlarını çözdü. Galip Küçükyaman yarım kalan hizmetler için yeni dönemde aday olduğunu söyledi.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ıspartalılık

19 Şubat 2019 Salı 09:16

Küçükyamanlar ne yapmış böyle de herkes olumsuzlamış, onların yerinde olmak istemezdim. Sevmeyeni ne çokmuş, üzüldüm ya.

ISPARTA 32

18 Şubat 2019 Pazartesi 21:57

Eski adı sıgırlık degilmi. rahmetli kardeşim burada ramazan hoca öğretmenlik yapmıştı...

Beğen beğenme

18 Şubat 2019 Pazartesi 13:44

Yorumlardaki beğen beğenme kısmına bakılırsa gerçekten seviliyormuş...

Mehmet Arslan

17 Şubat 2019 Pazar 10:50

Küçükyaman lar ailesi Galip Olsun Mustafa olsun çok saygıdeğer insanlar.Keşke daha üst görevlere talip olsalar.Yakışır.Başarılar dilerim

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR