28 Mart 2024 Perşembe

KÜÇÜKYAMAN'DAN FLAŞ AÇIKLAMALAR

KÜÇÜKYAMAN'DAN FLAŞ AÇIKLAMALAR

Isparta

Isparta Davrazspror 2.Başkanı Galip Küçükyaman deplasmanda berabere kalıp şampiyonluk yolunda ağır yara alan takımı hakkında bir basın açıklamasında bulundu.

KÜÇÜKYAMANIN BASIN AÇIKLAMASI

''Sevgili Isparta'lılar ve Isparta Davrazspor'un büyük taraftarları,öncelikle şampiyonluk parolası ile çıktığımız bu yolda bizlerden desteğini hiç bir zaman esirgemeyen başta TBMM Meclis Başkan vekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç ve Başkanımız Ali Bolat beye ayrıca  bizi hiçbir zaman yanlız bırakmayan taraftarlarımıza şükranlarımı iletiyorum.

Bu sene o sene parolası ile çıktığımız bu yolda ne yazıkki ligin bitimine 7 hafta kala liderle aramızdaki puan farkı kuşadası maçı ile açıldı. Başkanımız Ali BOLAT ve yönetici arkadaşlarımızla bu işi başarmak için kader birliği yaptık.Teknik heyetimiz,Futbolcu kardeşlerimiz ve taraftarlarımız şunu bilsinlerki, bizler başladığımız hiç bir işi yarım bırakmayız.Bu sene sonuna kadar şampiyonluğu kovalamaya devam edeceğiz. Pes etmedik,etmeyeceğizde, biz bu takımı bu yıl olduğu gibi seneyede yanlız bırakmayacağız.'' diyerek bize bu yıl maddi manevi destek veren herkese teşekkür etti.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

kızıl melek

27 Şubat 2019 Çarşamba 18:28

Bir de futbolun F' sinden anlasanız.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR