28 Mart 2024 Perşembe

Küçük Çınar’dan, Başdeğirmen’e park teşekkürü

Büyükkışla Köyünde bulunan ilkokula, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in destekleriyle yapılan çocuk oyun parkından dolayı, köy sakinlerinden 7 yaşındaki Ali Çınar Koca teşekkür etti. Köy sakinleri ve babası ile birlikte Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret eden birinci sınıf öğrencisi Ali Çınar Koca, “Başkanım park yaptığınız için çok teşekkür ediyorum, arkadaşlarımla oynuyoruz” dedi.

Isparta

Isparta’nın merkeze bağlı Büyük Kışla Köyünde yaşayan vatandaşlar eski okul bahçesinin bakım ve onarımını imece usulüyle gerçekleştirdi. Düzenleme kapsamında ihtiyaç olan çocuk oyun parkı da Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatlarıyla okul bahçesine kuruldu.

Bu yardımın ardından köy sakinlerinden Ali Koca, Kamil Koç, Yaşar Sirke, Cihat Koca ve 7 yaşındaki ilkokul birinci sınıf öğrencisi Ali Çınar Koca, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti ve desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim ettiler. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür plaketini, oyun arkadaşları adına Ali Çınar Koca verdi. Henüz yeni okuma-yazmayı söken Ali Çınar, plaket üzerindeki yazılanları, Başkan Başdeğirmen’e hece hece okudu. Teşekkür eden Başkan Başdeğirmen de, Ali Çınar’a top ve atkı hediye etti. Ali Çınar, “Başkanım park yaptığınız için çok teşekkür ediyorum, arkadaşlarımla oynuyoruz” derken, Başdeğirmen de, aldığı plaketin kendisi için büyük bir değer taşıdığını belirterek, “İnşallah güzel sağlıklı günlerde oyun parkınızı kullanın. Sizler büyüyeceksiniz, devletimize milletimize güzel işler yapacaksınız, ailenize hayırlı evlatlar olacaksınız. Sana ve arkadaşlarına başarılar diliyorum” görüşlerinde bulundu.

Büyükkışla Köyü Orta Mahalle sakinlerinden Ali Koca da, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e mahallerine ve köylerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, “Başkanımız köyümüze önemli desteklerde bulundu. Yardım konusunda bizleri kırmadılar. Çocuk oyun parkı da kurdular. Mahalle olarak bizim çocuk oyun alanımız yoktu. Başkanımıza ilettik, kendileri de bizleri kırmadı. Belediye olarak ilk defa böyle bir yardım yapıldı. Allah razı olsun. Başkanımıza çok teşekkür ederiz, kendilerini köyümüze çay içmeye bekliyoruz” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

M ÇİFTÇİ

27 Şubat 2021 Cumartesi 03:13

Sayın Başkana bir vatandaş olarak Mimar Sinan Camii ve Kavaklı Camii tuvaletlerinde yapmış olduğu tadilatlar ve çevre düzenlemesi için kendisine çok teşekkür ediyoruz.

Ekrem Çelebi

26 Şubat 2021 Cuma 00:24

Yaw kardeşim kışlanın yarısı müteahhit diğer yarısıda ya lokantacı ya kalıpçı yada şapcı evimizin önüne bile ip kurup salıncak yapabiliyoruz. Muhtar efendinin 5 yıl maaşı aylık 2909 liradan 174540 lira içinden 5000 lirasına park yaptiramiyorsa onada yazıklar olsun. Şükrü bey iyice tozuttu. Memleketin il özel idaresi var yapacaksa o yapar parkı.

Vatandaş

25 Şubat 2021 Perşembe 23:57

Ne büyük projelerle karşımızdasın yine

seyhan

25 Şubat 2021 Perşembe 18:17

büyük projeler durmadan devam ediyor...

Remzi

25 Şubat 2021 Perşembe 18:13

Güzel senaryo oyuncular Oscarlık

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR