26 Nisan 2024 Cuma

KPSS Operasyonunda Gözaltı Sayısı Yükseldi

KPSS Operasyonunda Gözaltı Sayısı Yükseldi

Isparta
Kamu Personel Seçme Sınavı'nda (KPSS) usulsüzlük iddialarına ilişkin Ankara merkezli gerçekleştirilen operasyonda Isparta'da gözaltına alınanların sayısı 2'ye yükseldi.

Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin KPSS'de usulsüzlük iddialarına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına aldığı kişi sayısı 2'ye yükseldi.

Ekipler, şüphelilerden S.İ'yi Yalvaç'da, M.Ü'yü ise il merkezinde gözaltına aldı.Isparta Emniyet Müdürlüğüne götürülen şüpheliler, buradaki işlemlerinin ardında Gülkent Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Şüpheliler, daha sonra Ankara'ya gönderildi.




Şüphelilerden birinin Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Atabey Meslek Yüksekokulu'nda öğretim görevlisi olduğu öğrenildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

dumrul

24 Mart 2015 Salı 13:12

5 yıldır aklınız nerede derler insana zamanında söylendi kabul görmedi kargalar güler dendi şimdi kimler gülüyor bu duruma alın mazlumun ahını ahirette çekersiniz bu dünyada işiniz iş ancak ahiret sonsuz unutmayın en baştakinden en sondakine kadar ah alanlar

Cavit hoca

24 Mart 2015 Salı 08:55

Ocaklarına ateşler düşünsün!

Ahmet YÜCEL

23 Mart 2015 Pazartesi 16:50

benim yaşım 47 bu yaşıma kadar hakka adalete uygun hiç bir sınav görmedim ki sadece şaibeli olan 2010 daki sınav olsun.her devirde güç kuvvet elinde olan her zaman her yerde bu tür vakaları kesin şekilde gerçekleştiriyor kendimizi kandırmayalım.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR