23 Nisan 2024 Salı

KÖYLERİMİZE HİZMETLERİMİZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

KÖYLERİMİZE HİZMETLERİMİZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Isparta

Isparta Valiliği İl Özel İdaresince köylerimizin her türlü ihtiyaçları karşılanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl köylerimize dağıtılan 1.400 adet çöp konteynerlerine bu yıl da yenileri ekleniyor. Isparta Merkez ilçe ve ilçelerine bağlı köylerinde bulunan çöp konteynerlerinin yenilenmesi amacıyla toplam 600 Adet 400 litrelik Galvanizli çöp konteyneri alımı işinin ihalesi yapılmış olup merkez ilçe ve ilçe köylerine dağıtımına başlanacaktır.  

 

 

 

 

            

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

DIKKAT!!!!!!

01 Temmuz 2016 Cuma 16:17

ÖNEMLI OLAN BIRDE CÖPLERIN ZAMANINDA ALINMASI ; SIVRI VE BENZERI SINEKLER OLUSMAMASI ICIN BÜTÜN ÖNLEMLER YETKILILER TARAFINDAN ALINMALI VE ILACLAMALARDA YAPILMALI! CÜNKÜ EGE KENTLERINDE MANISA VE AYDINDA BASGÖSTEREN "AFRIKA CICEGI HASTALIGI" BÜYÜKBAS HAYVANLARDA HIZLA YAYILMAKTA VE BIR SÜRÜ BÜYÜKBAS HAYVAN ITLAF EDILMEKTE OLDUGU ULUSAL YAZILI MEDYANIN GÜNDEMINDEKI , ZIRA BU HASTALIK AKDENIZ KENARLARINDA SICAK VE SINEKLERIN SEBEBIYLE DAHA FAZLA GÖRÜLMEKTEDIR!

Remzi Bulut

01 Temmuz 2016 Cuma 14:31

Köylerin ihtiyaçları sadece çöp konteyneri değil köylerin ihtiyaçları; İçme suyu şebeklerinin yenilenmesi köylerin ulaşımını sağlayan yolların asfaltlanması köylerdeki mahalle aralarında ki yolların yenilenmesi, ha bir de o çöplerin de düzenli olarak toplatılması gerekiyor.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR