25 Nisan 2024 Perşembe

KÖYLER BAYRAM EDİYOR

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç köyleri ziyaretlerinde verdiği sözleri 1 hafta aradan sonra yerine getirmeye başlayınca başta muhtarlar olmak üzere köylerde bayram havası yaşanıyor

Isparta

AK Parti devletin musluğunu Yalvaç için akıtıyor. Geçtiğimiz haftalarda Yalvaç’a gelerek köy ziyaretlerinde bulunan AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, muhtarlar ve köy halkından gelen istekleri tek tek not almıştı.

    Siyasette ender görülen bir gelişme oldu ve 1 hafta öncesi talep edilen ne varsa yerine getirilmeye başlanınca köylerde adeta bayram havası esmeye başladı. İlk ziyaretinde tüm köyleri ziyaret edemeyen ve 3 köye uğramayan Milletvekili Bilgiç, bu köyleri de es geçmemek için Çarşamba günü yenden Yalvaç’a geldi. Eyuplar, Kurusarı ve Hisarardı köylerini ziyaret eden Milletvekili Bilgiç, “Geçtiğimiz hafta 33 köyümüzü ziyaret etmiştik ama bu 3 köyümüze zaman kalmamıştı. Köylerimizin arasında bir ayrımcılık olmasın diye bu ziyaretlerimizi de gerçekleştirmiş olduk. Köylerimizde halkımızın gösterdiği teveccühe teşekkür ediyorum. Nereye gitmişsek halkımız bizi bağrına bastı. Bizde kendilerinin isteklerini dileklerini dinleyerek elimizden gelen ne varsa yapmaya çalışıyoruz. İl Özel İdare kanalıyla gerçekleştirdiğimiz yatırımlar sayesinde köylerimiz hizmete doyacak” diye konuştu.

    Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görev yapan Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, hükümet tarafından köyler için İl Özel İdarelerine gönderilen 2015 yılı kaynaklarına ek olarak kaynak çıkarılmasını sağlayarak Isparta’da bulunan köylerin ihtiyaçlarının giderilmesinde etkin rol almıştı.

    A’DAN Z’YE NE VARSA İSTEDİLER

    Köylerde milletvekilini karşısında bulan muhtarlar ve köy halkı köyün ne kadar isteği varsa Bilgiç’e ulaştırdığı milletvekilinin de yetkililere anında talimat verdiği belirtildi. İstekler arasında kilit taş, düğün salonu, yemekevi, köy WC’si, çöp konteynırı, ekmek fırını, çocuk oyun alanı, meydan düzenlemesi gibi çok sayıda isteğin yer aldığı belirtildi.

    İsteklerin karşılanması amacıyla Yalvaç için yaklaşık 100 bin liralık bir kaynak ayrıldığı ve çalışmalara başlanacağı bildirildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR