19 Nisan 2024 Cuma

KÖYDEN GEÇEN LAĞIM SAĞLIĞI TEHDİT EDİYOR

KÖYDEN GEÇEN LAĞIM SAĞLIĞI TEHDİT EDİYOR

Isparta

Şarkikaraağaç İlçesine bağlı Salur Köyü içerisinden geçen dereye akan pis kokulu lağımdan dolayı zor günler geçiren Salur Köyü sakinleri, soruna duyarsız kalan İl Özel İdaresi yetkililerine tepki gösterdi.

Şarkikaraağaç İlçesi, Kasaba ve birkaç köyün Kanalizasyon atıkları Salur Köyü içeriden geçen dereden Beyşehir Gölüne akıyor.

Salur Köyü içerisinden akan atıkların dere suyuna karışarak, çevreye dayanılmaz kokulara karşı tedbir alınmamasından şikayetçi olan Salur Köyü sakinleri, soruna duyarsız kalan yetkililere adeta isyan etti.

Yıllardır yetkilile yaptıkları onlarca çağrıya karşın, sorunu geçiştirici ifadelerle duyarsız kaldığına belirten Salur Köyü'nde ikamet eden vatandaşlar, en az bir saatliğine bile olsa pis kokuyu sinelerine çekmek üzere köy yerine davet etti.

Salur Köyü'nün ortasından geçen dereye karışan pis kokulu lağım akmasından dolayı havaların ısınmasıyla birlikte çevreye dayanılmaz kokular salması köylülerin sürekli hastalıklarla boğuştuğunu kaydederek, yetkileri göreve çağırdı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Egirdir gölünü ve bizi kurtarin

07 Eylül 2017 Perşembe 00:33

Yagcilar , Hüyüklü , E****er, Madenli den akan Egirdire dökülen cayin hali daha berbat, yalvacin bütün lagimi tabakhanenin kimyasal zehirli atiklar birde yetmezmis gibi cöpünü atan insanlarin pisligi resmen Egirdir gölüne akiyor. artik bu köylerden sebze bile almak istemiyor millet, bu yüzden bu köylerin insanlarida taaa giden valiye ulastirdar sorunlarini ; haaaala cözüm gelecek bu meseleye. 80 li yillarda bu cayin suyu icilir ve tahil yikanirdi taaaki yalvacin lagimi verilip icine s.. kadar !

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR