29 Mart 2024 Cuma

KÖY GARAJI ESNAFINI SİYASET MALZEMESİ YAPMALARINI AYIPLIYORUM

KÖY GARAJI ESNAFINI SİYASET MALZEMESİ YAPMALARINI AYIPLIYORUM

Isparta

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, seçim çalışmaları kapsamında Köy Garajı ve civarındaki esnafla bir araya geldi. Bir adayın ‘buralar yıkılacak, Köy Garajı kaldırılacak’ şeklindeki sözlerine sert cevap veren Günaydın, “Siyaseti bu kadar basitleştirmenin anlamı yok. Köy Garajı esnafını siyaset malzemesi yapmalarını ayıplıyorum” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Köy Garajı ve çevresindeki esnafı ziyaret etti. Bölgeye gelişinde esnaf tarafından sevgi ile karşılanan Başkan Günaydın, esnafa dükkânların yıkılmayacağı ve Köy Garajının taşınmayacağına ilişkin garanti verdi.

Esnaf ziyaretinin ardından değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın şunları söyledi:

“Bu çarşımızın yıkılacağı hatta buradan köy garajının da kalkacağı noktasında spekülasyonlar ortaya atılmış. ‘Üç-beş oy alalım’ diye bu sözleri ortaya atanlar var. Buraya bir zatı muhterem gelmiş, ‘yıkılacak, köy garajı taşınacak’ sözlerini ortaya atmış.

Siyaset uğruna buradaki insanlarımızın kafasını bulandırıyorlar, demagoji yapıyorlar. Siyaseti bu kadar basitleştirmesinin anlamı yok. Burası yıkılmayacak, Köy Garajı da kalkmayacak. Birkaç kez buraya gelip bunu nereden uydurdun ey şahıs. Yapılan çok çirkin bir olay.

Buradaki bütün esnafımızın ve Köy Garajında bulunan vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Köy Garajı buradan gitmeyecek, buralar yıkılmayacak. Ancak burada bir şey yapacağız. Burada derme çatma halinde yerlerimiz var. Esnafımıza yakışır bir şekle getirmek için düzeltmeler yapacağız. Daha düzenli iyi hale getirmek için çalışacağız. Buradaki sokaklarımızın üzerleri kapatılabilir mi? düşüncesindeyiz. Yine daha iyi aydınlatma için çalışmalar yapmayı düşünüyoruz. Biz böyle düşünürken, birisi de kafasından bir şey atıyor. Esnafımızı siyasete malzeme yapmalarını ayıplıyorum. Burası kalkmayacak, taşınmayacak. Son sözüm budur”

Başkan Günaydın’ın ziyaretinden memnun olan esnafta “Başkanımızdan memnunuz, bir sorunumuz yok. Diğer adaylar gelerek ‘yıkılacak’ şeklinde yalan söylentiler ortaya atıyorlar. Başkanımız yıkılmayacağı, kalkmayacağı noktasını bizlere bir kez daha ifade ettiler. Başkanımıza inanıyor, güveniyoruz. Başkanımız bize güzel haberler verdi. Buraların yıkılmayacağını öğrendik, çok memnun olduk.  Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mehmet Vanlı

19 Mart 2019 Salı 07:37

Sayın başkanım köjgarajı esnafını esnaf olarak görüyorsunuz halkotobüsleri esnaf değilmi bütün siyasi partiler neden halk otobüsleri üzerinden siyaset yapıyor bittik tükendik artık

cenap şahabettin

18 Mart 2019 Pazartesi 17:47

sayın günaydın bizlerde yıllarca unuttuğunuz köy garajı esnafı olarak sizi ayıplıyoruz. seçim zamanı hatırlamanız, hizmet sözleri vermeniz tükenmişlik sendromudur. ayna kullanın ayna da ayıpla ayıplanacağı görün

cenap şahabettin

18 Mart 2019 Pazartesi 17:47

sayın günaydın bizlerde yıllarca unuttuğunuz köy garajı esnafı olarak sizi ayıplıyoruz. seçim zamanı hatırlamanız, hizmet sözleri vermeniz tükenmişlik sendromudur. ayna kullanın ayna da ayıpla ayıplanacağı görün

Bir VATANDAŞ

18 Mart 2019 Pazartesi 16:08

asıl olan sende ayıptır bay yusuf

Memet

18 Mart 2019 Pazartesi 16:01

Sayende esnaf kaldırımı aldı.yaya geçitini aldı.pazar yerlerini alfı.cafdeye çık bak.dandelyeden tutta.çsmaşır makinası. Kanepe.koltuk.sandalye v.b.kaldırımlatda dolu..pazarda etiket yok.zabıtaya emir ver karışmayın diye.çiftliğe çevirdiniz.lokanta.dönerci kontrol yok.otobüs furak olmayan yer var.var olanın çoğu camları kırık.göstermelik koydun kaymakkapıya yalandan 100 bekler boş boş.13günün kaldı.

ay

18 Mart 2019 Pazartesi 14:44

Daha önce yıkılacağını söylemişti.

Ali

18 Mart 2019 Pazartesi 14:07

Esnafın anası ağladı pazar esnafını gokgube verecekti ne odu fuar alanı senede 20 sefer fuar olacakta fasa fiso yusuf 5 yılda verdiği vaadler vermediğim vaadleri yaptın köpek kulübesi ağaç dikme

SAV'A ÇAKILAN KAZIK.

18 Mart 2019 Pazartesi 13:59

sav kasabasına çakılan kazık 50 senede çıkmaz.sulama suyunun saati sondaj 50 TL.Arıtmanın suyunu adam gibi arıtıp salınsa sav kasabası halkı bu suyu sulamada kullansa kasaba maddi yönden uçacak ama herkes bildiğini okuyor SAV BELEDİYE BAŞKANI, ISPARTA BELEDİYE BAŞKANI nasıl göz boyarız nasıl günü geçiririz onun peşinde.KARDEŞİM KANALI KAPATMA KANALDAN GEÇEN SUYU ISPARTALI DAN ALDIĞIN ATIK SU BEDELİNİ YERİNDE KULLANARAK ADAM GİBİ ARIT BİZDE KAZIKLANMADAN YAŞAYALIM.

esnaf

18 Mart 2019 Pazartesi 13:10

bu kriz ortamında esnaftan alınan bu katık bedelleri ne olacak

Deli Fişek

18 Mart 2019 Pazartesi 13:01

Yav senin seçim malzemesi yapmadığın şey mi kaldı? 15 senede kulak tıkadığın işleri 1 ayda yapmaya kalktın. Ele verir öğüdü, kendi kırar söğüdü. Milleti saf mı zannediyorsun ???

Vatandaş

18 Mart 2019 Pazartesi 12:25

Siyasetçilerin kendi yaptıkları şeyleri başkaları yapıyormuş gibi anlatmasi en eski siyaset taktiğidir günaydın tamda bunu yapıyor. Ama Isparta halkı başka halklara benzemez bunu bilmiyor.

Sedat

18 Mart 2019 Pazartesi 12:16

Yzg 55 bin oyla seçildi 30 bin iyi partiye gitti 10 bin CHP den oy aldı. Şimdi iyi parti ve CHP ortak adayı gökmenoglu var. Nasıl seçimi alacak ki uzaylılar oy verecek galiba. 3.olur 22 bin oy alır.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR