20 Nisan 2024 Cumartesi

KOSKOCA BİNA MÜDÜRSÜZ KALDI!

ISPARTA'nın tarihi zenginliklerinin tanıtılması, turizm için en önemli kilit noktası olan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne atanacak henüz bir müdür bulunamadı. Yeni yapılan ve göz kamaştıran hizmet binası müdürsüz kaldı.

Isparta

Uzun yıllar boyunca İl Kültür ve Turizm Müdürülüğü görevinde bulunan Abdullah Kılıç, bir skandala imza atarak görevden alındı. Ancak yerine Burdur'dan geçici müdür atandı. Ve sonrasında geri çekildi. İşte şimdi o koskoca bina müdürsüz kaldı. Kentin en önemli kurumlarından bir tanesi olan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü hiç bir çalışma ve projede yer alamıyor. Turizm ve tanıtım açısından geri gitmeye devam ediyoruz. 

En yakın zamanda bir asil müdürün atanmasını dört gözle bekliyoruz

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

akp

24 Temmuz 2015 Cuma 17:53

şakir aksöz falan yakışmaz kardeşim..adam gibi turizm ile ilgili bir üniversite mezunu daha önce idarecilikte tecrübeli birinin atanması lazım..gerçi türkiyede atamaları böyle yaparlarsa memleket kalkınır..onun için nerde alakasız adam yalaka adam varsa onu atarlar.

harbiden

24 Temmuz 2015 Cuma 17:49

hakkaten yaa.. nasıl bi müdür atanmaz buraya.. recep özel nerdeki..yoksa daha hükümet kurulamadığından mı atanmadı.. yoksa yandaş yalakanız çok..hakkıyla birini atamaktansa alavere dalavere sözlü mülakat liyakat derken atanması lazımdı..gerçi oraya atanacak adamı belirlemişlerdir de hükümetin kurulmasını bekliyorlardır..

olacagı belliydi

24 Temmuz 2015 Cuma 16:31

müdürü alan sizlersiniz , vekaleten müdürü getiren yinesizsiniz.neyin haberini yapıyorusnuz sayın tarkan bey.şakir beye hazırlığı yatınız ama tepki lerden geri adım attınız gene gün dogdu.....

şakir aksöz

24 Temmuz 2015 Cuma 08:53

bence o makama en çok şakir aksöz yakışır.

müdür müdür müdür

23 Temmuz 2015 Perşembe 22:27

insanların çalışması için illa başlarına bir müdür mü getirmek gerekiyor?

Bojuware 201

23 Temmuz 2015 Perşembe 21:45

Atanacak asil kaldımı bunca hırsız içinde. Yok yok beklemeyin bir asil..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR