28 Mart 2024 Perşembe

KORUYUCU AİLELER İÇİN İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ

KORUYUCU AİLELER İÇİN İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ

Isparta

Isparta Valiliği tarafından koruyucu ailelere iftar daveti verildi. Davete Vali Şehmus Günaydın ve eşi Aysel Günaydın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile Yanında Destek Hizmetleri Daire Başkanı Hakkı Bilgiç’in yanı sıra çok sayıda koruyucu aile de çocuklarıyla katıldı.

Program öncesi masaları tek tek gezen Vali Şehmus Günaydın ve eşi Aysel Günaydın konuklarına hoş geldin diyerek bir süre sohbet etti.

Dualar eşliğinde oruçların açılmasının ardından bir konuşma yapan Vali Günaydın tüm konukların Ramazan ayını tebrik ederek, ülkemize ve İslam alemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

“YAPTIKLARINIZI ÖNEMSİYORUZ VE SİZLERE BÜYÜK SAYGI DUYUYORUZ”

Vali Günaydın “Koruyucu aile olmak toplumda çok önemli ve çok anlamlı bir rol. Bizim devlet olarak artık çocuklarımızı yurt ortamından çıkartıp aile ortamında büyütmek en büyük hedefimiz ve arzumuz. Sizlerin büyük bir fedakarlıkla, büyük bir sevgiyle çocuklarımıza yaptıklarınızı unutmamız mümkün değil. Yaptıklarınızı takdir ediyoruz, yaptıklarınızı önemsiyoruz ve sizlere büyük saygı duyuyoruz. Allah sizlerden razı olsun. İlimiz bu konuda ortalama olarak iyi bir noktada olsa da,bunu daha yukarılara çekmek için yine sizlerin destek ve çabasına ihtiyacımız var. Yaşamış olduğunuz bu güzel anları komşularınıza, tanıdıklarınıza, iş arkadaşlarınıza anlatarak onlarında aynı duygular içerisinde bu göreve talip olmalarını sağlamamız gerekiyor. Çünkü sevgi evlerinde bekleyen çocuklarımız için yapmamız gereken çok önemli bir görev. Bunun Allah katındaki sevabını anlatmama imkan yok. Yapmış olduğunuz bu anlamlı görev için tekrar teşekkür ediyorum.” dedi.

İftar programının ardından Vali Şehmus Günaydın ve eşi Aysel Günaydın konukları tek tek uğurlayarak katılımlarından dolayı teşekkürlerini ilettiler.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vali

01 Haziran 2017 Perşembe 15:35

valiliğin uyguladığı keyfilik ne zaman son bulacak. Çocuğu fetö bağlantılı okulda okuyor diye memurluktan ihraç olan var açıkta 11 aydır bekletilen var hiç görevden alınmayan var bu keyfilik bu zulüm

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR