23 Nisan 2024 Salı

KORONAVİRÜSTE YENİ TEDBİRLER GELECEK Mİ?

KORONAVİRÜSTE YENİ TEDBİRLER GELECEK Mİ?

Isparta

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı çıkışı yaptığı açıklamada koronavirüs tedbirleri ile ilgili açıklamada bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, ''Bu işin birinci derecede sorumlusu Bilim Kurulu. Her türlü çalışmayı yürütüyor. Defaatle birçok tedbir açıklamamıza rağmen vatandaşlarımızın bu işe dikkat etmediğini görüyoruz. Sigara içtiklerini, maske takmadıklarını görüyoruz. Maske, mesafe ve hijyen bizler için çok çok önemli. Buna dikkat edilmediği sürece bunun artarak devamı kaçınılmaz hale geliyor. Sağlık Bakanlığımızın attığı adımlarla tedbir almaya mecburuz ve alacağız. Sağlık Bakanlığımızın ve çalışanlarımızın kararlı tutumlarıyla çalışmaları sürdürüyoruz. Vaka sayılarının ve vefatların artması üzüntü duyduğumuz tablodur.'' dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Servet

28 Kasım 2020 Cumartesi 09:58

Artık insanlarımız ibadetini evlerinde yapmalı camilerimizden değil ama gelen vatandaşlardan bulaşan virüs nedeniyle bir çok insanı kaybettik camide bulaşmaz düşüncesi en zayıf anımızdır böyle düşünene bulaşırsada asla üzülmem acımam..

Karaparti

27 Kasım 2020 Cuma 19:52

Fransanin , Almanyanın yaptığını yapıp şunu diyebiliyormu , halk evden çıkmasın paranızı ben veririm , işyeri sahiblerine de gecen sene ödediği vergi üzerinden destek alabiliyormu. HAYIR. çünkü hepsini yedik bitirdik.

Kerem

27 Kasım 2020 Cuma 17:47

Virus yalan sizi kandırıyorlar bu ust akilin isi bilmem ne kişisi itiraf etti diye bos konuşanlar gelmeden yorumumuzu yapalim arkadaşlar sonra insanlar belki bir beyin hücresi kullanir ve dusunebilirler diye durumun ciddiyetini anlatmaya çalışıyor çünkü.

emlakçı

27 Kasım 2020 Cuma 16:13

anca internet cafe, cafeteryaları kapatın onu yapabilirsiniz otobüsler yüzde yüzelli kapasite, berberler bire bir temas var kapatan yok bu dünyanın öbür tarafıda var

Servet

27 Kasım 2020 Cuma 16:09

Sayın reis elinizi kolunuzu milli menfaatler bağlıyorsa milleti heba ediyorsunuz yok öyle değilse yine milleti heba ediyorsunuz yani siz ne demek istiyorsunuz ne yapmak istiyorsunuz lafı eğip bükmeden açıkça söyleyin ha derseniz biz battık bilelim yok ekonomi dediğiniz gibi alem bizi kıskaniyorsa gereğini yapın güzel sonuçlarla övündüğünüz gibi kötüysek gereğini yapın elinizi tutan ne istediğinizi alıp satıyorsunuz Ha bir şey saklıyorsanız asla saklı kalmaz en iyi siz biliyorsunuz kolay gelsin

Aliço

27 Kasım 2020 Cuma 16:01

Acil en az 7gun komple sokak yasağı gelmeli yayılıyor...

GELECEK Görünüyor!!!

27 Kasım 2020 Cuma 16:00

2.aşamaya geçilmeli hafta sonu komple sokak yasağı olmalı. İşi olmayan avare gezenler yüzünden virüs iyice yayıldı. Yasaklar artmalı etrafımda pozitif çıkanlar çoğaldı...

Yeter artık söz milletin!

27 Kasım 2020 Cuma 15:26

Memleket can pazarına dönüştü can pazarına.

Sabredin

27 Kasım 2020 Cuma 15:10

Megri megri ....

PATACAK ESNAF

27 Kasım 2020 Cuma 15:04

başkanım tık aRTIK 15 GÜN TÜRKİYE Yİ YAW . NEYİ BEKLİYON İLLAKİ YAKALANMAYANLARDAMI YAKALANSIN DİYE BEKLİYORSUNUZ. HERKEZ RAZI . BÖLE OLURSA ZATEN HER GÜN ZARARDAYIZ DÜKKANLARIMIZ KAPALI YAW. DÜKKAN PARASI VAR HER AY 1,5 TL KİME ANLATALIM DERDİMİZİ BİZ ANLAMIYORUM.

007

27 Kasım 2020 Cuma 14:38

Katardan üç beş kuruş geldi gari yapalım tedbir

Karakavaklı

27 Kasım 2020 Cuma 14:36

gelsin gelsin kurtulalım şu melanetten sonra Diyarbakır da megri megri yaparız .

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR