19 Mart 2024 Salı

KORKUTAN KAZA GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI İŞTE O ANLAR

KORKUTAN KAZA GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI İŞTE O ANLAR

Isparta

NURETTİN ARKAN DHA /YALVAÇ  

 ISPARTA'nın Yalvaç İlçesi'nde Erdinç Keklikoğlu'nun kullandığı otomobilin kontrolden çıkarak park halindeki 2 araca çarpması nedeniyle 4 kişi yaralandı. Kaza anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Orman Caddesi İtfaiye Kavşağı'ndaki kaza, saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Yalvaç Stadyumu'ndan ilçe merkezine seyreden Erdinç Keklikoğlu'nun kullandığı 32 YT 193 plakalı otomobil, iddiaya göre aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil önce seyir halindeki Muhammed Dursun idaresindeki 32 YT 658 plakalı taksiye sol yanından çarptı. Yolda zikzaklar çizerek ilerleyen otomobil daha sonra park halindeki hafif ticari araca sonra çöp konteynırına çarparak durdu.Kazada taksi şoförü Muhammed Dursun'un yanı sıra Erdinç K., ile aracındaki kızı 18 yaşındaki Birgül K., ve Ayşenur G. hafif şekilde yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği yaralılar ambulanslarla hastaneye götürülerek tedaviye alındı.



Kazaya neden olan otomobil sürücüsü Erdinç K., tedavisinin ardından polise ifade vermeden hastaneden ayrıldı. Polis yetkilileri, sürücünün muhtemelen kaza anından alkollü olduğunu, bu nedenle kan örneği vermemek için hastaneden kaçmış olabileceğini belirtti. Polis, Erdinç K.'nın yakalanması için çalışma başlattı.

Diğer yandan kaza anı ve sonrasında yaşanan kargaşa ise bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

kemal

22 Mart 2017 Çarşamba 14:09

erdinç arkadaşı iyi tanırım birdamla bile içmezz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR