19 Mart 2024 Salı

KORKUNÇ OLAYIN PERDE ARKASI !

KORKUNÇ OLAYIN PERDE ARKASI !

Isparta

Sırtından vurulmuş halde bulunan 66 yaşındaki şahısın serseri bir kurşunla ölmüş olabileceği ihtimali bulunduğu tahmin ediliyor.

Yalvaç’ta Cuma akşamı 66 yaşındaki Ekrem İnci’nin tabanca ile sırtından vurularak öldürülmesi olayındaki sır perdesi henüz kalkmadı.Yıllardır İstanbul’da yaşayıp emekli olduktan sonra memleketi Yalvaç’tan ev satın alarak Saray Mahallesinde yaşamaya başlayan Ekrem İnci Cuma akşamı yatsı namazına gitmek üzere evden çıktıktan sonra Kuşku Mahallesi kavşağına yaklaştığı sırada sırtından vuruldu.

Yalvaç’ta çok fazla kimseyi tanımayan ve yaşamı boyunca sessiz sakin bir hayat süren Ekrem İnci’nin hiç kimse ile husumeti bulunmaması,olayda hırsızlık ve benzeri bir emareye rastlanması ve merminin uzaktan gelmiş olmasının bu olayı cinayetten uzaklaştırdığı ileri sürüldü. Elde edilen deliller ışığında olayın tesadüfen gerçekleşmiş olma ihtimalini kuvvetlendirdiği ifade edildi.

OLAYI MERMİ ÇEKİRDEĞİ ÇÖZECEK

Sağlık ekipleri olay yerine ulaştığı esnada hayati fonksiyonları devam eden ve hastanede kalbi duran Ekrem İnci daha sonra otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderilmişti. Burada vücudunda bulunan mermi çekirdeğinin çıkarıldığı ve çekirdeğin Kliminale gönderildiği buradan çıkacak sonucun olayı aydınlatması bekleniyor.

Uzmanlar öldürme kastı olan birinin 7,65 mm çapında bir tabanca ile uzaktan tek el ateş etme ihtimalinin zayıf olduğunu belirterek,‘mermi çekirdeği deforme olmamış. Yakından ateş edilmiş olsa deforme olurdu. Cinayet işlemeyi tasarlayan biri baş, ense ve kalbe ateş etmesi halinde tek el atış ile öldürebileceğini düşünür. Uzaktan sırt bölgesine ateş ederek bunun sonuca ulaşmasını düşünmez. Muhtemelen rastgele bir atış sonucu serseri bir kurşunun isabet etmesi de olabilir’ şeklinde düşüncelerini ifade ediyor.

POLİS BU İŞİN ÜZERİNDE

Olay gecesinden bu yana Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri olayı tüm yönleri ile araştırıyor. Öte yandan adli işlemlerin ardından talihsiz adamın cenazesi Cumartesi günü Sücüllü Köyünde kılınan cenaze namazının ardından köyünde toprağa verildiği öğrenildi 

HABER NURETTİN ARKAN 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

gönenli

21 Ekim 2016 Cuma 09:39

ne yedirip ne içiriyorlar bu ş.karaağaçlılara, Yalvaçlılara bilmiyorum bende :)

aa

19 Ekim 2016 Çarşamba 17:11

Ne olay varsa bu ş.karağaçta ve yalvaçta oluyor buranın insanlarında bir bozukluk var Allah hidayet nasip etsin. Tecavüz,adam öldürme vs vs

R.Ö

20 Ekim 2016 Perşembe 11:51

Bu zihniyete sahip insanların bu tür olayları işleyenlerden farkı yok. Bu sadece o bölgenin insanını galeyana getirmektir. Eğer gerçekten sütten çıkmış ak kaşıksan mümkünse açık kimliğini yaz. Yazmış olduğun görüşünle 70.000 kişiyi suçluyorsun. Bu bir adli suçtur.

vatandaş

20 Ekim 2016 Perşembe 11:09

sen haber izlemiyorsun galiba biraz haber izle AA

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR