28 Mart 2024 Perşembe

KORKUNÇ KAZADA CAN VERDİLER

KORKUNÇ KAZADA CAN VERDİLER

Isparta

İstanbul’da yaşayan Ünaldı ailesi Ramazan Bayramı ziyareti için memleketi Isparta’nın Yalvaç İlçesi Kuyucak Köyü’ne geliyorlardı. Cihan Ünaldı’nın kullandığı hafif ticari araç, takla atarak karşı şeride geçip bariyerlere çarptı, kazada aynı aileden 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Kaza sabah erken saatlerde Kütahya - Afyonkarahisar karayolunun 17'nci kilometresinde meydana geldi. Kütahya'dan Afyonkarahisar yönüne giden Cihan Ünaldı (26) yönetimindeki 27 EN 526 plakalı hafif ticari araç, kontrolden çıktı. Savrulup takla atan araç, karşı şeride geçerek bariyerlere çarptı.

Kazada Hasan Ünaldı (65) ve Semanur Ünaldı (21) öldü, yaralanan sürücü Cihan Ünaldı ile Münevver Ünaldı (23), Baki Ünaldı (11) ve Eymen Efe Ünaldı (4) ambulanslarla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı, kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ESENLER

18 Haziran 2018 Pazartesi 00:15

ALLAH razı olsun ıspartalı bende yakın komsularıyım elimizden gelenı yapıyoruz istanbulda cocuklar ve sofor hala dumlupınar unıversıtesındeler

Ispartalıı

17 Haziran 2018 Pazar 11:00

o kaza anında oradaydım ELlimizden gelen yardımı yapmaya calıstık ama Vefat edenlerın Durumları çok ağırdı çok kan kaybetmişti ;ALLAH rahmet eylesin yakınlarına baş sağlıgı diliyorum

kağan

15 Haziran 2018 Cuma 23:31

kazaların tek nedeni aşırı hızzz dır hız herzaman felakettir hız hız hız başka birşey değil

Ispartalı

15 Haziran 2018 Cuma 11:48

Allah rahmet eylesin kötü olmuş arkadaşlar biraz daha yavaş dikkat edelim bir aile daha söndü :(

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR