19 Mart 2024 Salı

KORKUNÇ CİNAYETTE ÖLÜ SAYISI 2'YE YÜKSELDİ

SON DAKİKA, FLAH HABER

Isparta

İstanbul caddesinde  bir kafede meydana gelen silahlı kavganın acı bilançosu yükseliyor. Gece  dükkan sahibi kiracısı ve yanında çalışan 2 personeli av tüfeği ile vurmuş, kafe sahibi İsmail Turan hayatını kaybetmiş iki kişide ağır yaralanmıştır. Ağır yaralılardan, Erdoğan Gümüş'te kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralının hayati tehlikesi devam ediyor. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ispartalı

06 Ağustos 2017 Pazar 01:58

Ispartalının şikayetçi olmadığı bir şey var mı acaba merak ediyorum ayrıca vatandaşlar çok bilinçsiz alakasız haberlerin altına yorum yapacağınıza dilekçe yazın sorununuz için size bir cevap gelecektir.

BOŞ DÜNYA

05 Ağustos 2017 Cumartesi 23:50

BUNLAR KIYAMETİN ALAMETLERİ OLSA GEREK.SAYGI, SEVGİ,ACIMA, PAYLAŞMA,MERTLİK DİYE BİRŞEY KALMADI.BU İNSANLARIN BAŞINA GELECEK VAR.BU TÜR İNSANLARI ALLAHIM ISLAH ETSİN.İNSANIN KALBİ TAŞ OLDUMU HERŞEY YAPAR....

Ispartalı

05 Ağustos 2017 Cumartesi 21:24

Şu motorsikletlerin eksozlarından tabanca patlar gibi ses çıkartmalarıdan bıktık usandık. Çocukların psikolojisi bozuluyor.

Muall

05 Ağustos 2017 Cumartesi 20:32

Insanlar çoluğunu çocuğunu sokağa çıkaramayacak durumda artık Isparta'da. Başka illere ısparta'yı örnek gösterirken şimdi " bu mu o ısparta" sorusuna cevap arar hale geldik.

Hunter007

05 Ağustos 2017 Cumartesi 20:26

Özellikle akşam çayboyu gökçay ve halıkent de egzoz u açık sürat yapan otomobil ve motorsiklet lerden magandalardan bıktık... Sayın Valim... Emniyet müdürü m lütfen buralarda sükunet sağlayınız... İnsanlar ın yaz günü en çok vakit geçirdiği yerler buralar... Bu magandalar özellikle kalabalık yerleri seçip akıllarınca caka satıyorlar... Bu görüntüler modern şehrimize yakışmıyor... Yapılması gereken çok basit.. Akşamları buralara bir ekip aracı sükunet i sağlamaya yeter... Lütfen....

beş

05 Ağustos 2017 Cumartesi 17:21

8/5 ERDOĞAN VE TURAN ölmüş ! çok vahimcenter

beş

05 Ağustos 2017 Cumartesi 17:20

tamda erdOğan gelecek ikens ! polisler ölmemiş olsa bari !

beş

05 Ağustos 2017 Cumartesi 17:19

8/5 te ERDOĞAN gümüş ş ş mü ölmüş ? ALLAH gani gani RAHMET eylesin ne biçim olaylar ne ürkütücü ne korkutucu vahşet hukuk dışı !

Mehmet

05 Ağustos 2017 Cumartesi 16:11

Nerde o istasyon caddesinin yaz akşamları trafiğe kapandığı. Çocukların dışarıda oynadığı. Huzurlu. Güvenli ısparta

I S P A R T A L I

05 Ağustos 2017 Cumartesi 15:33

TRAFİK UYGULAMASI VE ASAYİŞ UYGULAMASI GEREKİYOR ARTIK ISPARTADA TEKSASA DÖNDÜ ARAÇLARDA TABANCA TÜFEK VE YARIŞ YAPAN EKSOZU AÇIK ARAÇLAR YOLLARDA GECELERİ YÜRÜMEYE KORKAR OLDUK NEREYE GİDİYOR BU ISPARTA SAYIN VALİM SAYIN EMNİYET MÜDÜRÜMÜZ LÜTFEN BİRAZ BU KONULAR HAKKINDA MESAİ HARCAYIN ÇOCUKLARIMIZI SOKAGA SALAMAZ OLDUK KURTARIN ISPARTAYI BU MAGANDALARDAN YAŞANABİLİRLİĞİ BİTİYOR ARTIK ISPARTANIN

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR