29 Mart 2024 Cuma

KORKUNÇ BİR HALDE BULUNMUŞTU

KORKUNÇ BİR HALDE BULUNMUŞTU

Isparta

Isparta'da yaşadığı apart dairede başına poşet geçirilmiş halde bulunan Gökhan E.'nin (42) ölümüyle ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan açıklama yapıldı. Açıklamada, Gökhan E.'nin intihar ettiği şüphesi üzerinde durulduğu belirtildi.

Kutlubey Mahallesi'nde bulunan Kafeler Caddesi'nde 3 katlı bir apartın 2'nci katında yaşayan Gökhan E.'den bir süredir haber alamayan apart sahibi, dün saat 16.00 sıralarında zile bastı, kapı açılmayınca da daireye girdi. Gökhan E.'yi başına poşet geçirilmiş, hareketsiz yatarken bulan apart sahibi, polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Daireye gelen sağlık ekipleri, Gökhan E.'nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Yapılan incelemenin ardından Gökhan E.'nin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Isparta Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINDAN AÇIKLAMA

Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı Gökhan E.'nin ölümüyle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "12/01/2021 günü Kafeler Caddesi, Rüya Apart Daire 9'da bir erkek şahsın ölü olarak bulunduğu, cesedin Gökhan E. isimli şahsa ait olduğu, yürütülen soruşturma ve yapılan otopsi sonucunda elde edilen bilgiler çerçevesinde intihar şüphesi üzerinde durulduğu, ancak ölen kişi üzerinden alınan biyolojik örnekler üzerinde yapılacak tetkikler sonucunda kesin ölüm nedeninin anlaşılacağı, soruşturmanın halen devam ettiği anlaşılmaktadır" denildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Restine rest

15 Ocak 2021 Cuma 02:32

Orada **** yaşiyordu normalde ben öyle biliyorum

Savlı

14 Ocak 2021 Perşembe 20:08

3 gündür aynı yazılar

Dürüstolun

14 Ocak 2021 Perşembe 10:49

Madem intihar kan nerden çıkıyor. Bu adam kafasına poşet geçirilerek mi öldü? Kan nasıl çıktı o zaman? Balkon kapısı niye açıktı? Adam ben öleyim de kokum çıksın diye mi açık bıraktı kapıyı? Cesedi indiren polisin iki elinde niye yoğun bir kan vardı ? Umarım hepsinin bir cevabı vardır...

Hanefiye cvap

14 Ocak 2021 Perşembe 06:35

Hanefi apart,otel kısaca konaklama yerlerinde her zaman bir yedek anahtar mevcuttur.sebebinide sen düşün cahillll

ali

13 Ocak 2021 Çarşamba 19:40

Allah rahmet eylesin

Hanefi

13 Ocak 2021 Çarşamba 19:36

Bence Soruşturma Apart sahibin den başlansın.Apart sahibinde evin anahtarı ne arar açmıyorsa polis çağırırsın .

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR