23 Nisan 2024 Salı

Korkmaz da aday adayı

İnşaat Teknikeri Korkmaz, AK Parti’den aday adaylığını resmen açıkladı.

Isparta
AK Parti’den aday adayları basın toplantılarını düzenlemeye başladı. İnşaat teknikeri Emin Korkmaz da bugün AK Parti İl Başkanlığı Toplantı Salonu’nda aday adaylığını resmen açıkladı. Kalabalık bir grubun da katıldığı toplantıda Korkmaz şunları söyledi:

Yeni Türkiye’nin şekilleneceği 7 Haziran 2015 tarihinde 25. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi milletvekilliği seçimleri için, AK Parti’den Isparta Milletvekili Aday Adaylığı başvurumu sizlerle paylaşmak üzere huzurlarınızda bulunuyorum. Ak Parti’nin Türkiye’nin kaderini değiştirdiği siyasi bir çizgi içerisinde 10 yılı aşkın süredir edinmiş olduğum, bilgi, görgü ve deneyimimimle ,hak arama ve haktan ayrılmama idealiyle, Isparta için Ispartalı’larla birlikte ülkeme ve Isparta’ya en iyi şekilde hizmet etmek adına milletvekilliğine talip oluyorum. . Bu göreve talip olurken büyük bir sorumluluğa da talip olduğumun farkındayım.

Hiç şüphe yok ki Siyaset yapmak; aday olmak kadar, daima elini taşın altına koymak , bir davaya gönül vermek ve  aynı zamanda büyük bir cesaret işidir. Yürüdüğümüz bu yolda günden güne cesaretimizi güçlendiren, kararımızın netleşmesine yardımcı olan tüm parti büyüklerime, teşkilat mensuplarımıza, kıymetli hemşehrilerime ve değerli dostlarıma şükranlarımı sunarım.

Bu süreçte, şahsımı  tanıyanlar kadar tanımayanların da  teveccüh’ü ve desteğiyle karşılaştım.Partililerim kadar,her görüş ve her yaştan halkımızın desteğini gördüm ve bu gördüğüm kabul beni çok mesut etti. Şahsıma duyulan bu güvene layık olmak için her türlü çabayı göstereceğimin bilinmesini isterim                               

Biliyorsunuz ki, 7 Haziranda  yapılacak olan seçimde,  ülkemizin geleceği şekillenirken, Isparta’nın heyecanını, enerjisini meclise taşıyacak, halkımızın hislerine, beklentilerine tercüman olacak, tuttuğunu koparan güçlü bir temsile ihtiyacı vardır. Yalnız Isparta için değil, Ülkemiz ve halkımızın geleceği için, Milli iradenin tecelligâhı, toplumsal sorunların çözümünün tek gerçek adresi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Isparta’nın güçlü olması, sesinin gür çıkmasına ihtiyaç vardır. Diğer yandan, AK Parti’nin vizyonunu bilen ve sahiplenen, ancak toplumun tüm kesimlerine hitap edebilecek, onları anlayacak, taleplerini yerine getirecek, rızasını gözetecek, toplumun her kesimiyle yakın ve samimiyete dayalı bir diyaloğu gerçekleştirebilecek bir anlayışı öne çıkarmalıyız.

Siz değerli hemşehrilerimin, Teşkilat mensubu arkadaşlarımın ve Genel Merkezimizin takdirleriyle Milletvekilliği aday listesinde yer alır ve yapılacak genel seçimlerde de milletvekili seçilirsem ; Ülkemize, Bölgemize ve Şehrimize en güzel şekilde hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağım. Isparta’mıza ve bölgemize yeni yatırımların getirilmesi ,hizmet üretilmesi ve devam edenlerin takip edilmesi noktasında Türkiye Büyük Millet Meclisinde milletvekillerimizin olması en büyük arzumuzdur.

Ülkeme ve Isparta’mıza hizmet etmek amacıyla  çıktığım bu kutlu yolda Partimizi de ileriye taşımak için,   var gücümle çalışacağım. Genel merkezimiz, bu görevi verdiği takdirde herkesi kucaklayan bir temsil anlayışıyla ilimize daha güzel ve büyük hizmetlerin gelmesini sağlamak ve gayretli bir şekilde çalışmak en büyük hedefimdir."

Genel merkezimiz hangi aday adayı arkadaşımıza bu görevi verirse versin; Genel Merkezimizin verdiği bu karara saygı duyacak, bu görev aynı bana tevdi edilmiş gibi genel merkezimiz tarafından açıklanan aday  ile birlikte ülkemize ve il’imize hizmet için çalışacağım.

Vazife aşkıyla çıktığımız bu yolda  ve bundan sonrasında da, Parti teşkilatımızın ve Isparta halkının yanımızda olacağına inanıyorum. Isparta’yı daha ileriye taşımak için, Türkiye’mize hizmet için desteğinize, duanıza talibim.Isparta halkının sağduyusuna inanıyor ve güveniyorum. Sizlerin desteği, Cenab-ı Allah’ın takdiriyle, başından bu yana Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, AK Parti’nin yürüttüğü hizmet kervanının içinde daima yer almış, AK Parti teşkilatlarında her türlü görevi gururla yerine getirmiş, tüm AK Partililerle aynı Türkiye sevdasını ve idealini paylaşan biri olarak bu kutlu yolda bir başka sorumluluk olan milletvekilliği için aday adaylık başvurumu yapmış bulunuyorum.

Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve partimizin,yeni Türkiye’nin şekillenmesine katkı sağlamak için en titiz değerlendirmeyi yapacağına inanıyorum. Bu zorlu süreçte, bu kutlu yarışta, tüm Ispartalı hemşehrilerimin ve sizlerin desteklerinizi yanımda bilerek, Cenab-ı Allah’tan bizler için ve memleketimiz için bu sürecin hayırlarla  vesile olmasını niyaz ediyor, sizleri en kalbî duygu ve muhabbetlerimle selamlıyorum.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

sadi bilgiç bile yok

15 Şubat 2015 Pazar 13:03

aksaray vizeli soylu dan başkası formalite. diğerlerinin adaylığı ve emeği boşa enkötüsü çöpe gidiyor

said

14 Şubat 2015 Cumartesi 00:44

Isparta da yetişmiş güzide insanlardan ısparta nın sorunlarını bilen ilgilenmek için gece gündüz çalışacak ıspartayı hak ettiği yere ulaştıracak ender kişilerden birisbirisidir.öncelikle kendisine çıktığı bu kutlu yolda bahtının ve yolunun açık olmasını ve tekrardan ıspartamıza hayırlara vesile olmasını dilerim. (4 yıllık okumakla bir şey olmaz mesele ADAM OLMAKTIR!)

sdc

13 Şubat 2015 Cuma 23:41

ya arkadaş ne kadar yalaka var hayret

gülkentli

13 Şubat 2015 Cuma 08:39

Sayın Ispartalı 4 yıllık mezun diyorsun ya Diyarbakır da seçilmiş milletvekil miting yaparken elinde bulunan metni okuyor ve başlıyor Ey halki Kulpi(Diyarbaır ilçesi kulp) :iki nokta üst üste biri üste biri altta bundanda kötü değildir sanırım

DAVA ADAMI

13 Şubat 2015 Cuma 08:27

Emin Korkmaz bu parti için herşey yapmıştır. Yapılan yanlışlıkların karşısında dik duran birisidir. Peki şansı var mı. Keşke olsa fakat şansı çok az. Çünkü, dobra dobradır. Haksızlık yapmaz. Boyun eğmez. Allah yolunu açık etsin.

alperen

12 Şubat 2015 Perşembe 21:45

Hayırlı olsun Isparta için iyi bir seçim olur Emin Korkmaz halktan birisi her kesimin rahatlıkla kapısını çalabileceği dürüst ilkeli bir şahsiyet

ıspartalı

12 Şubat 2015 Perşembe 20:40

sayın korkmaz 4.yıllık üniversite mezunu olmadığından dolayı şansınız hiç mi hiç yok

Onur

12 Şubat 2015 Perşembe 17:25

Emin KORKMAZ Isparta için bir şanstır. İnşallah millet vekili olup, uzun yıllar Isparta ve Türkiye ye faydalı olacaktır.

Harun bilir

12 Şubat 2015 Perşembe 17:16

Dik dur eğilme ak gençlik seninle vekilimizsin

kabasakal

12 Şubat 2015 Perşembe 16:10

değerli insan EMİN KORKMAZ inşallah bu çıktığın yolda RABBİM yar ve yardımcın olsun.RABBİM yüzünü kara çıkarmasın inşallah.başarılarının devamını dilerim.

enes

12 Şubat 2015 Perşembe 15:30

AK partinin toplantı salonunu doldu taştı. Kalabalık Emin Korkmaz Hakkında aslında fazla söze gerek olmadığının işaretiydi. Yıllarca partiye emek vermiş tabandan gelen ve halkın sesine cevap verebilecek birisi olduğunu gösterdi. Kalabalık içinde her kesimden insanı gördüm. İnşaallah genel merkezde görür ve ısparta dan oy olarak yüzü güler. Emin bey Eğer hakkında hayırlı ise Allah yeter. Hayırlı olsun.

Ogzhan

12 Şubat 2015 Perşembe 15:20

İçi sevgi, saygı, dürüstlük dolu insan yolun açık olsun.

alp berk

12 Şubat 2015 Perşembe 15:03

Yeni Türkiye’nin yeni yüzü Isparta'nın evladı sayın korkmaz yolun açık olsun dualarımız seninle

bolat32

12 Şubat 2015 Perşembe 14:59

İstanbuldan sana selam olsun yolun açık olsun dualarımız seninle dürüst insan

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR