26 Nisan 2024 Cuma

KONUŞURKEN SIK SIK TEŞEKKÜR ETTİ!

AK Parti'nin 24. dönem 4.sıra Milletvekili Adayı Dr. Pınar Taner Topsakal önümüzdeki 7 Haziran seçimlerinde tekrar Milletvekili Aday Adaylığı açıkladı. Doktor Topsakal, parti binasında büyük bir kalabalık ile basın toplantısı düzenledi.

Isparta

AK Parti'nin 7 Haziranseçimlerinde Milletvekili Aday Adayı olan Dr. Pınar Taner Topsakal partisininil başkanlığı binasında bugün geniş katılım ile adaylığını açıkladı. Dr.Topsakal konuşurken zaman zaman duygulandı. Sık sık teşekkür etti. Ve iştekonuşması; "Öncelikle büyük Ak Parti ailesine, Isparta’mıza emeği geçmişbütün milletvekillerimize, il başkanlarıma,ilçe başkanlarıma ve kuruluşundanbugüne kadar teşkilatımın her bir biriminde görev yapmış ve yapmakta olan bütünmemleket sevdalısı gönül dostlarıma, bu haklı davaya vermiş oldukları emektendolayı, ayrı ayrı teşekkür eder, saygılar sunarım.

NEDEN Mİ AK PARTİ ?

Cumhurbaşkanımız SayınRecep Tayyip Erdoğan’ın ilk temellerini attığı, sürekli gelişen ve büyüyen ülkemde,hiçbir şey eskisi gibi olmasın diye Ak Parti.İnsanlar, doktor ve ilaçkuyruklarında beklemesin, dilediği hastanede, dilediği doktora muayeneolabilsin, evde sağlık hizmeti, helikopter, uçak ambulans, özel hastaneinsanımız için bir lüks değil, bir hizmet olsun diye, hastalar hastanede rehinkalmasın diye Ak Parti. Engelli vatandaşlarımıza daha engelsiz bir yaşam sunabilmekiçin Ak Parti. Kızlar başörtülü oldukları için okul kapılarından döndürülmesin,asker anaları kışla kapılarında çaresiz, gözü yaşlı bırakılmasın diye, ülkeminyetim kalmış evlatları, sevgi evleriyle sevinsin diye Ak Parti. Ülkeminmedeniyete uzanan yolları, hızlı trenleri, tüp geçitleri daha da uzasın diye AkParti. İMF ye elini verip, kolunu kaptırmış, komşu ülkelere boyun büküp el açandeğil de, “Komşusu aç iken kendisi tok yatan bizden değildir“ Hadis-i Şerifigereğince, zulümden kaçarak ülkemize sığınan mülteci kardeşlerimize kucak açıp,umut olan bir Türkiye için Ak Parti. Milli ve manevi değerlerine duyarlı, ahlakve maneviyatı güçlü, eğitimli, kültürlü bir gençlik için Ak Parti. Bölünemeyen,parçalanamayan, ötekileştirmenin olmadığı tek vatan, tek bayrak, tek devlet,tek millet, tek yürek bir Türkiye için Ak Parti…diyor    Dünyanın ölümlü oldugunu biliyor,insanların cok kıymetli ve değerli olduğuna inanıyor ,siyasetin temiz yapılmasıhizmet için yapılması için hayırlısı ise beni meclise göndermenizi istiyorum.

Keçiborlu, Uluborlu,Senirkent, sizlere hizmet için desteğinizi bekliyorum. Gönen, Atabey, Eğirdir,dertlerinize deva olmak için desteğinizi bekliyorum. Aksu, Yenişarbademli,Sütçüler, sıkıntılarınızı paylaşmak için desteğinizi bekliyorum Gelendost, Yalvaç,Şarkikaraağaç, hep birlikte tek yürek olmak için desteğinizi bekliyorum. Benisahiplendiğini hissettiğim tüm Isparta halkına şükranlarımı sunuyor aday olsam daolmasam da gönül verdiğim ak partim ve Ispartam için hizmetkar olacağımıbildirmek istiyorum.



Hayatınınbaharında Mersin de katledilen genç kardeşimiz Özgecan'a Allah’tan Rahmetkederli ailesine  sabır ve metanetlerdiliyorum. Özgecanlar solmasın istiyorum.

ÖZGEÇMİŞ

Malumunuz üzere 2011Genel Seçimlerinde Partimizin 4. Sıra Milletvekili Adayı idim. Hayatımın engüzel, en verimli, en huzurlu günlerini Aday Adaylığı ve Adaylık sürecimde,sizlerle birlikte bu davanın içinde tattım. Memleket sevdası ve insanlığahizmet aşkı, öyle bir hastalık, öyle güzel bir tutku ki, aradan geçen zamaniçerisinde, bu tutku peşimi hiç bırakmadı. Bu öyle güzel bir tutku ki aradangeçen zaman içerisinde ben bu tutkuyu besledim, büyüttüm, katladım… Ve iştedaha coşkulu, daha heyecanlı, daha dinamik, Isparta’ya ve Ülkeme hizmet içindaha azimli bir şekilde 2015 Genel Seçimlerinde Isparta Milletvekili Aday Adayıolarak karşınızdayım…





YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Emin akkut'a

21 Şubat 2015 Cumartesi 01:31

Emin bey ilk olarak Gündemi takip et ondan sonra yorum veya siyaset yap siz zaten burda bos yorum yaparsınız hem gündem farklı olsa bile giyim kusamı sizemi soracak bir bayana nasıl konustugunun farkıdamısın sen

kim

20 Şubat 2015 Cuma 22:40

Giyim kuşamına dikkat et diyen cahalll özgecan cinayetini protesto amacıyla siyah giyiniyordu herkes.Hiçmi TV izlemezsin.

aday mı?

20 Şubat 2015 Cuma 09:12

sizi hep böyle aday adayı olarak görmek isteriz.beni anlayanlar anladı.anlamayanlar anlayanlardan öğrensin......

Adalet varsa Pınar Topsakal

20 Şubat 2015 Cuma 08:43

Biz geliyoruz TBMM biz geliyoruz Isparta Pınar Taner Topsakalla biz geliyoruz .

1

20 Şubat 2015 Cuma 01:01

EVET ki ne evet katılıyoz. eğer topsakal 1 yada 2 olmazsa ısparta kaybeder

yeter ki sen ol

19 Şubat 2015 Perşembe 13:08

Eğer 1. sıradan olursanız oylar size .Yoksa oy moy yok.Ankara bunu duyar ve değerlendirir inşallah.Hele eski vekiller hiç olmasın.

gulkentli

19 Şubat 2015 Perşembe 11:06

insallah secilirsin

Adalet ve Kalkınma Partisi

19 Şubat 2015 Perşembe 09:12

Ispartada Hak ve adaletin yerini bulması için Dr.Pınar Taner TOPSAKAL hocamızı 1. Sırada görmek isteriz bugune kadar ne yaptı recep özel süreyya bilgiç ALLAHIN aşkına sabır

emin akkut

18 Şubat 2015 Çarşamba 23:36

başta gym kuşamınız olmak üzere vizyonunuzu değiştrmeniz gerek.ondan sonra siyasete atlırsınız.kurtlar sofrası burası dr hanım:::

Noname

18 Şubat 2015 Çarşamba 22:11

mesleğini yap bacım...

pınar

18 Şubat 2015 Çarşamba 20:57

keşke oylarımız hep isime olsa .ozaman kesinlikle siz vekilsiniz.Allah yardımcınız olsun

sidreli hilmi

18 Şubat 2015 Çarşamba 18:44

1100 lira maşım var .2 çocuk okuyor kirada var . bizede bi çare varmı.

ONUR

18 Şubat 2015 Çarşamba 18:41

Bugün Ak Parti İl Başkanlığında gerçekteştirlen Pınar TANER TOPSAKAL hocamızın aday adaylıgı başvurusunu gerçekleştirdik yaptıgı konusmalar cok anlam ve duygu doluydu Ak Partili olmaktan gurur duydum resmen listenin en başında ****mek istiyoruz hocamızı Ispartaya getçekten gelecek vaadedebilecek bir MİLLETVEKiLi olucaktır buna biz ısparta halkı olarak inanıyoruz . Hocamızın ALLAH yardımcısı olsun biz bu işin üstesinden gelmeyi başarıcaz Durmak yok hizmete devam

tebrik

19 Şubat 2015 Perşembe 12:29

helal olsun pınar hanımı yalnız bırakmadı kuleönü gençlik kolları

Mert uzman

18 Şubat 2015 Çarşamba 18:05

Tebrik ediyorum.işlerim dolayısıyla katılamadım. Sen varsa oy var.yoksan vermeyeceğiz.

isparta halki

18 Şubat 2015 Çarşamba 17:07

Hayirli gunler hocam vekillik ak parta isparta teskilati ve isparta hemserilerimiz olarak daima yanindayiz yenibturkiye yolunda basarilar dilerim vekilim

ERTAN SERVİ

18 Şubat 2015 Çarşamba 16:59

SEÇİM BELLİ SADİ BİLGİÇ İSTANBULDAN RECEP ÖZEL VE SERKAN ÇAKKALIOĞLUDA ISPARTADAN ADAY BAKIN GÖRÜN!

m32mm

20 Şubat 2015 Cuma 17:53

Görürler o zaman Vekilliği 1 vekil zor alırlar İnadına MHP derler o halde

halk halk

18 Şubat 2015 Çarşamba 23:43

recep özel cumhurbaşkanı tarafından sevilen biri.serkan çakkallıoğlunu eşi gülçin erdoğan çakkallıoğluda recep tayyip erdoğanın akrabası.başka bişey demeye gerek var mı?

ıspartalı 32

18 Şubat 2015 Çarşamba 23:41

herkes uğraşıyor koşturuyor bir şeyler yapmaya çalışıyor haklı olarak.fakat gerçekler var.sayın s sadi bilgiçin istanbul dan aday olacağı kesin gibi.burada madden ve siyasen en güçlü adaylar.r. özel-p.topsakal-s.çakkallıoğludur.bence 1-recep özel 2-serkan çakkallıoğlu 3-pınar topsakl şeklinde sıralama olacak.

Ahmet YÜCEL

18 Şubat 2015 Çarşamba 16:48

Pınar hanıma anıyla şanıyla Isparta Sağlık Müdürlüğü yakışır.Bu görevide en iyi şekilde yerine getireceğinden eminim.

destekcınızız

18 Şubat 2015 Çarşamba 16:38

pnr hanım bugun hava cok soguktu evden bile çıkamadık. keske baska bı gun yapsaydınız da gelebilseydik.ama desteklıyoz sızı

ali

18 Şubat 2015 Çarşamba 16:21

aday adylığında yoruldun ve yaşlandın sanki aday adaylığından emekli olursun artık

harun köylü

18 Şubat 2015 Çarşamba 16:20

allah utandırmasın. sonuna kadar destekliyoruz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR