23 Nisan 2024 Salı

KONGREYE ÇOK SAYIDA BAKAN GELİYOR

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Fransız hükümetinin davetineüzerine yarın Paris'te yapılacak olan terörü telin ve Fransız halkıyladayanışma yürüyüşüne katılacağı belirtildi. Yarın Isparta'ya gelecek olan Başbakan'ın programı iptal edildi. Başbanlık korumaları ise Isparta'dan ayrıldı.

Isparta

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Başbakan AhmetDavutoğlu'nun kongreye katılamayacağını ancak çok sayıda bakanın kongreyegeleceğini söyledi.

Başkan Zabun; "Sayın Genel başkanımız, BaşbakanımızProf . Dr . Ahmet Davutoğlu tüm Isparta’ lı hemşehrilerimize en derin sevgi,saygıve selamlarını iletmişlerdir. Fransa’da Pazar günü gerçekleşecek olan vespontane gelişen terörü Tel’in yürüyüşüne ülke olarak katılımın, Uluslararasıönemli bir mesaj niteliğinde olduğu bu sebeple gerçekleştireceğimiz 5. OlağanIsparta il kongremize katılamadığını bundan dolayı da son derece müteessirolduğunu ve en kısa sürede Isparta’ya geleceğini belirtmişlerdir.

Biz kongremizi sayın bakanlarımızın TBMM  Başkan Vekilimiz ve Genel BaşkanYardımcılarımız ve tüm hemşehrilerimizin katılımı ile coşku içerisinde aynıprogram çerçevesinde gerçekleştireceğiz.

Tüm hemşehrilerimizi davet ediyor, en derin saygı vesevgilerimizi sunuyoruz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

İSTERSE KİMSE GELMESİN

12 Ocak 2015 Pazartesi 01:37

MÜJDE ÇORAP OLARAK KALDI ISPARTA YİNE HAVA GAZI ALDI AMA MUTLU OLDU ALKIŞLADI... afferim sizlere umarsızca tavırlarınızdan dolayı. Nerede Teşvik isteyen Gülbirlik Genel Müdürünü yazan BASIN??Yazsanıza HIZLI TREN HATTININ ANTALYA-KONYA üzeri olacağını

tenezül

11 Ocak 2015 Pazar 14:21

ya herzaman derim üfürmeyle olmuyo bu işler aylardır geliyo geldi bi bakmısın fosçıktı fıransa halkı bile türklerden ıspartadan deyerli bizim okadar sehidimiz oldu hangi devlet baskanı geldi de yürüyüs yaptı destek oldu zaten gelse nolcak gene aynı pasif yönetim oda biliyor ben ilçelerden gelen bu karda kısta arkadaslara yanarım

ISP32

11 Ocak 2015 Pazar 14:15

Ispartadaki AKP ekibine yazık oldu.Başbakanın hatası yüzünden, seçimlerde ağzıyla kuş tutsalar yalan artık.

sırası değil

11 Ocak 2015 Pazar 10:16

Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev, Ukrayna’nın Rusya ile bozuşarak Avrupa yolunu seçmesini, Türkiye’yi örnek göstererek yadırgadı. Medvedev, “Ukrayna ne zaman AB’ye girecek? Türkiye’den sonra. Türkiye ne zaman AB üyesi olacak? Hiçbir zaman” dedi.

Ali ÇO

11 Ocak 2015 Pazar 10:14

Başbakanımız gelmeyebilir fakat millet olarak birlik ve beraberliğimizden taviz vermemeliyiz. Sevmek kişiseldir sayğı duymak erdemliktir.

AntiAKP

10 Ocak 2015 Cumartesi 20:14

Allah a Hamdü Senalar olsun. Rabbim Ispartayı seviyormuş. Uzaktan Kumandalının ayağına Isparta toprağını nasip etmedi.Tekrar Şükürler olsun.

YALNIZ KURT

10 Ocak 2015 Cumartesi 19:42

DESENE BUNCA REKLAM PARASI BOŞA GİTTİ.....

ahmet yücel

10 Ocak 2015 Cumartesi 18:40

"Tüm hemşehrilerimizi davet ediyor, en derin saygı vesevgilerimizi sunuyoruz." bu cümleyi sarf etmen için çok geç kalmadın mı.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR