26 Nisan 2024 Cuma

KOMŞUDA ACI GÖRÜNTÜLER

İŞTE KORKUNÇ CİNAYETİN GÖRÜNTÜLERİ

Isparta

burdur'un Bucak ilçesinde pompalı tüfekle işlenen cinayette,2 kardeş hayatını kaybetti.

 

Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam saat 22.25 sıralarında Bucak ilçe merkezi Üçgen kavşakta meydana geldi. Bekir Kaygısız ve kardeşiEkrem Kaygısız, 15 PP 585 plakalı araç ile evlerine giderken, kardeşlerin bulunduğu aracı 15 DZ 004 plakalı kamyonetiyle takip eden B.İ. ile kardeşler arasında tartışma çıktı. Kısa süreli bir tartışmanın ardından B.İ., pompalı tüfek ile Kaygısız kardeşlere ateş açtı. Pompalı tüfekle vurulan Ekrem ve Bekir Kaygısız kardeşler olay yerinde hayatlarını kaybederken, polis güvenlik tedbi riamacıyla cenazeleri Bucak Devlet Hastanesi morguna kaldırdı.

 

Bekir ve Ekrem Kaygısız'ı vuran B.İ. ise polis tarafından gözaltına alındı. –

İŞTE O ACI ANLAR 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

tatar ramazan

28 Haziran 2015 Pazar 14:37

alla hh belanııı versin takır takır vurmuşssunn bee nalett heriff 2 dk sinirleee yatt garii öbürr boyu katen adam öldürmek seninkii adi herif 1.ateşten sonra 2. ateşi de sağlam olsun diye sıkıyorsun gör içerde zaman nasıl gececek diyee gökyüzünü bi görsem diyee bakarr durursun duvarlara nalett heriff içim parçalandıı bee insan lan sonuçta havaya ateş açsann kaçarlarr bee çoçuk daha delikanlı onlar yazık yazıkk

düşünmeden

27 Haziran 2015 Cumartesi 09:33

azan belasını herzaman bulur.!!!

Vatandaş

27 Haziran 2015 Cumartesi 08:52

Her ne sebeple olursa olsun kasıtlı insan öldürenlere idam cezası verilmeli.Sayın millet vekilleri bunu gündeme getirmeliler. Değilse bu cinayetlerin arkası kesilmez.Ölenlere Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabırlar versin. Katillere idam versin. İdam ülkemizde olmadığı için ömür boyu sürüne, sürüne ölmek nasip etsin.

haketmişler

27 Haziran 2015 Cumartesi 19:30

efelik yapmışlar adamda vurmuş yapma efelik uzun yaşaa

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR