19 Nisan 2024 Cuma

KOMİSYONDA “EVET” DEDİLER MECLİSTE “HAYIR” DEDİLER

KOMİSYONDA “EVET” DEDİLER MECLİSTE “HAYIR” DEDİLER

Isparta

Belediye 20 milyonluk alacağının peşine düştü

Asliye Hukuk Mahkemesi’nin ara kararı gereğince Isparta Belediyesine ITKM’deki kira mahrumiyetinden doğan 20 milyonluk alacak hak edişi öngörüldü. Mahkeme, bu alacağın belediye tarafından tahsil edilebilmesi için yüzde 15’i oranında yani 3 milyonluk teminat mektubu istedi. Bu teminat mektubu içinde meclisin Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a yetik vermesi gerekiyor.

KOMİSYONDA EVET DEDİLER

MECLİSTE İTİRAZ ETTİLER

Isparta Belediye Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu da mahkeme kararı üzerinden yaptığı toplantıda konuyu görüşerek dün meclise getirdi.Komisyon toplantısında bu kararı olumlu karşılayan AK Partili meclis üyeleri meclis toplantısında ilgili maddeye itiraz ettiler. Oysa belediye 20 milyonluk alacağın peşine düştü.

RAPOR ŞÖYLE İDİ

                Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Ömer Tahir Gürakan, komisyon raporunu okuyarak, “Isparta 1. Asliye Hukuk Mahkemesinin 2016/590 E, sayılı dosyasında görülmekte olan alacak davasında taraflarının Kadıahmetoğulları AŞ ve Isparta Belediye Başkanlığı olan davada 20.12.2016 tarihli ara kararı gereğince kira mahrumiyeti için açılan dava gereği 20 Milyon TL’nin yüzde 15 olan 3 Milyon TL’lik banka teminat mektubunun alınması ve mahkemesine ibraz edilmesi için başkanlık makamına yetki verilmesi komisyonumuzca uygun bulunmuştur” dedi.

Komisyon raporu oy çokluğuyla mecliste kabul edildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hakan

08 Ocak 2017 Pazar 12:26

Başkan bey zamanında yaptığın hatalar yüzünden şu an bu alacak var. Zamanında fesh etseydin basit kahramanlıkla peşine düştüğün bu alacak olmayacaktı. Senin yaptığın akşam kimse yokken caddeye pisleyip. Gün ağarınca A! kim yapmış ben temizliyorum diyip milletin gözünü boyamak başka bir şey değil.

MILLET!

08 Ocak 2017 Pazar 02:34

BELEDIYENIN HER SEYI ÖZELLESTIRME ADI ALTINDA SATILDI; BELEDIYEYE AIT BIR BISIKLET BILE KALMAMISTI O DÖNEM! SAYIN YUSUF ZIYA GÜNAYDIN SATILAN BIR COK SEYI GERI ALMAKLA KALMADI BIR SÜRÜ YATIRIM YAPTIGI ICIN SECTI ISPARTA HALKI! YAP ISLET DEVRET NEDIR? "IHALELERI BIR ALALIM SONRA NASIL OLSA MILLETIN A.... KOYARIZ!" DIYEN IS ADAMINA AKP´LI VEKIL BU MILLETE KÜFRETTIGI ICIN BIREYSEL TAZMINAT DAVASI ACIYOR VE 8000tl TAZMINAT KAZANIYOR, VE MILLETIDE BU DAVAYI ACMASI ICIN CAGRI YAPIYOR! BUMUDUR??????

AK AK AK

07 Ocak 2017 Cumartesi 23:45

SÖZÜN BİTTİĞİ YER BUNUN HİÇ BİR İZAHI YOK.BUNUN ADI CAHİLLİK SİZ BÖYLE DEVAM EDİN KISA ZAMANDA ÇOK YOL ALIRSINIZ.İMAR PLAN TADİLATLARINA DA HAYIR DİYOR MUSUNUZ.

ISPARTALI

07 Ocak 2017 Cumartesi 20:59

Şimdiki başkan 3 dönemdir belediye başkanlığı yapıyor. Sonuç: şehir kilitlendi, yollar genişlemesi gerekirken daraldı, gülistan mah. kentsel dönüşümü tam bir facia. Şehircilik planı adına 'ş' harfi yok. Çünkü kendi müteahhitlerinin istediği gibi işler yapılıyor. AKP'li rahmetli başkanın bir dönemde yaptığının yarısı yapılmadı. ITKM ne olursa olsun şimdiye açılmalıydı. Başkanın keyfiyetine göre koskoca Isparta halkı cezalandırılıyor. Şehrin geleceği bile kilitlendi sevgili Hemşerilerim.!!!

Isparta uyumuyor

08 Ocak 2017 Pazar 00:42

taraflı düşünenlere göre Isparta geri kalmış olabilir, çünkü fikir farklı gören gözler kördür, fakat şu bir gerçek balaman ailesi geri kalmadı kesecikleri harar çuval oldu.

Hakan

07 Ocak 2017 Cumartesi 20:53

Komisyon da evet demislerdir sonra da zabun a bilgi verip zabun da siz nasıl muhalefetin yanin da yer alırsınız nasıl onları başarılı olmalarını saglarsiniz demis ertesi günde komisyonda çark edip red kullanmışlardır. Olan yine millete ve milletin parasına oluyor. Yazık yazık bu bu FETÖ CÜ firma da korunuyor ya yazık. CumhurBASKANIMIZIN emeğine ve mücadelesine yazık. Sizde REİSİMİZİN çeyreği kadar fetö ile mücadele etseniz için yanmayacak.

METİN CAN

07 Ocak 2017 Cumartesi 18:48

EVET DOĞRU ADAMLAR HASTANEYİ SATMIŞLAR TAŞERON İŞÇİLERİN BÜTÜN HAKLARINI SIFIRLIYORLARMIŞ YENİ HASTAHANEDE SIFIRDAN İŞBAŞI YAPILACAK BURASI ÖZEL HASTANE DİYE AÇIKLAMA YAPMIŞLAR UYAN ISPARTA TÜRKİYENİN EN ÇOK KAZANAN HASTAHANESİ SATILMIŞ AÇILIŞTAN SONRA MUAYENE ÜCRETLERİ KAT KAT ARTACAK EMAR TOMO TAHLİL ÜCRETLİ OLACAKMIŞ ISPARTADA ARTIK DEVLET HASTAHANESİ YOK

....

07 Ocak 2017 Cumartesi 22:57

mış mış miş miş mış miş komik

MESUT GÜN

07 Ocak 2017 Cumartesi 18:13

15 YILDIR AKPARTİLİYİM BİR DAHA OY VERİRİSEM NAMERDİM ADAMLAR DEVLET HASTAHANESİNİ SATMIŞLAR ÖZEL OLMUŞ HER GÜN BİRYERLER AKPARTİLİ GODAMANLARA PEŞKEŞ ÇEKİLİYOR HARAM OLSUN

Hüseyin

07 Ocak 2017 Cumartesi 17:25

Bu habere yorumları yayınlamak yemedi sanırım :)

aslı

07 Ocak 2017 Cumartesi 16:11

yazıklar olsun nasıl şerh koydunuz eliniz titremedi mi.başkan bu kadar uğraşırken bunu nasıl yaptınız yazıklar olsun.

Mustafa

07 Ocak 2017 Cumartesi 14:26

AKP nin foyası ortaya çıktı artık. Engel oluyorlar sürekli

Hasan kaya

07 Ocak 2017 Cumartesi 13:36

Öğrenin işte AKP zihniyeti hizmet değil bozgunculuk

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR