26 Nisan 2024 Cuma

KOMANDO BIÇAKLI GASPÇILAR TUTUKLANDI

KOMANDO BIÇAKLI GASPÇILAR TUTUKLANDI

Isparta

TUTUKLANDILAR

Isparta'da bir marketten 2 cep telefonu ve 8 bin liranın yanı sıra, farklı tarihlerde 3 gasp olayına daha karıştığı belirlenen ve Isparta Emniyet Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekiplerinin operasyonuyla yakalanan Afganistan uyruklu Samir Rustemi, Mohamadsadeg Tanha, Farıd Eıstaalıngzey ve Muhammad Zakriya Usuq, işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca 'yağma' ve 'kasten yaralama' suçlarından tutuklandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Bahadır

21 Şubat 2019 Perşembe 20:57

Ya bunca sığınmacı içinde hata yapan da olacak, yanlışa düşen de olacak. Suç işleyen cezasını çeker elbette. Suçlu sadece bunlardan mı çıkıyor. Bizim insanımız hiç mi hata yapmıyor. Buraya sığınanları medeni geçinen zalim barbar Avrupalılar gibi kabul etmeyip ölüme mi bıraksaydık. Milletin geçmişinde bize sığınanı zulme bırakmak var mıydı. Ha istisna olarak tarihte Ruslardan kaçıp bize sığınan Azerileri Ruslara teslim eden bir siyasimiz var.Biz ondan değiliz.

Cesars

21 Şubat 2019 Perşembe 15:10

Akp oy verirsen her şey başına gelir 3 vekil çıkardınız alın size cevabı bunlar iyi günler alayınız sığısınız be

toplama kampı

21 Şubat 2019 Perşembe 09:57

daha durun bunlar fragman şu küçük şehir ıspartaya doldurdugunuz suriyeli iranlı ıraklı afkan somalili ne yapacak başka allah bu devlete akıl fikir versin ne işi var kardeşim bu kdr yabancıyı dolduruyorsun ülkeye elin amarekisı bi tanesini almazken bizimkinler dolduruyo

Isparta32

21 Şubat 2019 Perşembe 06:33

lsparta mızda bu gibi olaylar olmazdı her bir köşede suriyeli afkan iran livar bukadar da olmaz

Lost

20 Şubat 2019 Çarşamba 23:31

Türkiye artık her milletin girip çıktığı bir ülke oldu. Önüne gelene TC vatandaşı kimliği veriyorlar. Bizim kaynaklarımız zenginliklerimiz çok ya nereye vereceğimizi şaşırıyoruz

Ortadoğu Ülke'si Olmayalım

20 Şubat 2019 Çarşamba 22:18

T.C'yi O kadar Sağlam Temellar Üzerine Kurmuşlar ki Alevi'si Sünni'si Kürdü Türkü Lazı Çerkezi Anadolu'da Bugüne Kadar Etnik Kökeniyle Yüz'Yıllardan'Beri İç Savaşa Gitmeden Biribirine Saygı Sevgi İcerisinde Kardeş Hane Duygular İçinde Yaşaya Gelen Milletimizi Bu Güne Kadar Bir Türlü İç Çatışmaya Etnik Yapıyı Bozamadılar Fakat Son Yıllarda Ülkemiz Müteci Akınıyla Etnik Yapımızıda Bozacaklar Ortadoğu Ülkeleri Gibi İç Savaşa'da Sürüklüyorlar Bütün Bunlar Başınıza Arap Hayranlığından Geldi.

Serkan

20 Şubat 2019 Çarşamba 21:28

Biz istemiyoruz kardeşim bunları ne çıkarınız var bunlar dan

faso aga

20 Şubat 2019 Çarşamba 20:00

komando bacaklarıyla afganistana gönderin ABDye karşı savassinlar adamların seyi bize kalkıyor

Siyah Sancak

20 Şubat 2019 Çarşamba 19:52

Isparta'nın memleketin düştüğü durumlara bakın nereye kafayı cevirsen ya Afgan ya İranlı yada Suriyeli bunları ısparta ya sokanlardan davacı olmak lazım gasp edilen sizin çocuğunuz da olabilir Allah bunların belalarını versin Bunların marketlerinin ne işi var ısparta da. bi bakiyon manavda çalışır bi bakiyon mobilyacıda işveren kaçak çalıştırır devlet göz yumar . Yarın daha büyük pislikler olmaz inşallah. Gönderin istemiyoruz gitsinler memleketlerin de yaşasınlar.

ali32

20 Şubat 2019 Çarşamba 19:36

Bir de bu adamları hapishanede besleyecek miyiz?

Vatandaş

20 Şubat 2019 Çarşamba 19:19

Market Suriyeli marketine benziyor çocuk bezleri Arapça yazıyor

Vatandaş Rıza

20 Şubat 2019 Çarşamba 19:12

Hem bu memleketin ekmeğini yiyorlar, ücretsiz sağlik, eğitim hizmeti alıp kömür, para yardımı alıyorlar hem de esnafı gasp ediyorlar. Bu insanları 1 dakika bile bu ülkede barındırmamak lazım. İçeride de bizim alın terimiz olan vergilerle yatıp karınlarını doyuracaklar. Bunları başımıza musallat edenlere hakkımız haramdır.

vatandaş

20 Şubat 2019 Çarşamba 18:31

Gönderin şunları memleketimizden.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR