29 Mart 2024 Cuma

KOKU SORUNUNU ERDOĞAN’A İLETTİ

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndaki muhtarlar toplantısına katılan Hızırbey Mahallesi Muhtarı Zeynep Yiğit, Isparta’nın en büyük sorunu olan Sav’daki koku problemini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ilettiğini ve kendisinin konuyla bizzat ilgilenme sözü verdiğini belirtti.

Isparta

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Beştepe’demuhtarlarla buluşmaya devam ediyor. geçtiğimiz Çarşamba günü Isparta’dan birgrup muhtar davet üzerine Beştepe’ye gitti. Burada Cumhurbaşkanı Erdoğan, öncemuhtarlara hitap etti daha sonra da sorunlarını dinledi. Isparta grubununiçinde yer alan Hızırbey Mahallesi Muhtarı Zeynep Yiğit, Cumhurbaşkanı Erdoğanile birebir görüşme fırsatı yakaladı. Yiğit, Isparta’nın en büyük sorunu olanTabakhane ve Sav’daki koku problemini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ilettiğinisöyledi.

KOKU SORUNUNU KENDİSİNE İLETTİM

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçen yılki davetine Umre’de olduğuiçin katılamadığını ifade eden Yiğit, bu yıl gelen davete katıldığını söyledi.Yiğit, “Çarşamba günü Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda Sayın Cumhurbaşkanımız bizehitaben bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından yemeğe çıktık. Orada SayınCumhurbaşkanımızla aynı masaydık. Aramızda 2 kişi vardı. Birisi Bitlis’tengelen bir muhtar onun yanında da genel sekreter vardı. Orada SayınCumhurbaşkanımızla birebir görüşme fırsatım oldu. kendisi Isparta’nınsorunlarını sordu. Bende Sayın Cumhurbaşkanımıza Isparta’nın en büyük sorunununTabakhane ve Sav’ın koku sorunu olduğunu belirttim. Isparta’ya gelen misafirleraçısından bu kokunun pek hoş olmadığını söyledim. Kendisi not aldı veilgileneceğini söyledi. Ben giderken Isparta’nın büyük sorunu olarak bunu istekkağıtlarına yazalım demiştim. Diğer arkadaşlar da inşallah yazmışlardır. Benhem yazdım hem de sözlü olarak bildirdim” şeklinde konuştu.

OKUL AÇILIŞINA DAVET ETTİM

Öte yandan Hızırbey Mahallesi’ne yapılan okul inşaatınınŞubat ayında sona ereceğini belirten Yiğit, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı açılışadavet ettiğini belirterek, “Ancak yoğun çalıştığından gelemeyeceğini söyledi.okulun hayırlı olması temennisinde bulundu” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yezitler

27 Aralık 2015 Pazar 14:13

urfadan suriyeye yeraltından yapılan **** yolda 3 tır altın ve yağmalanan tarihi eser yakalanmış saraya giderken acaba kimin.

yezitler

27 Aralık 2015 Pazar 14:11

bomba 32 torumu yutmuşsun. Koku savdan değil saraydan geliyor.

insaf

26 Aralık 2015 Cumartesi 21:50

Bu sorun omubarek savkasabasinin değil ispartanin sorunudur cok basit boruys kattinmi tamam

Ispartalı

26 Aralık 2015 Cumartesi 20:41

Hızırbey vatandaşı savdaki koku sorunuyla ilgileniliyor demişsin dogru ilgilenildigi için ben bildim bileli hatta hızırbey mahallesi diye bir mahalle dahi yokken orada koku vardı. Artık nasıl ilgileniliyor ise..Ayrıca bu ayıp Ispartanın yıllarca bu sorun çözülemedigi için Sayın Cumhurbaşkanından yardım isteniyor..

Savlu

26 Aralık 2015 Cumartesi 20:39

He ya savdaki koku hızırbeye kadar geliyo demekki

hızırbey vatandaşı

26 Aralık 2015 Cumartesi 14:57

Savdaki koku sorunlarıyla zaten tüm yetkililer ilgileniyor sayın muhtarım.Siz mahallemizde artan köpek sürülerinin her köşe başından çıkmasıyla ilgilenseniz de insanları tedirgin etmeseler.

cemill

26 Aralık 2015 Cumartesi 16:18

sizede iyilik yaramaz zaten ne var yani sn muhtar tekrar iletmis konuyu anten

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR