29 Mart 2024 Cuma

KOKU SORUNUNU ÇÖZÜYORUZ

Bilgiç: Isparta Belediyesi de arıtma sorunun çözmeli

Isparta

Sav bölgesinden Isparta’ya gelenlere, “hiç de hoş gelmedik” dedirten kötü kokuya neşter vuruldu. Sorunun önemli sebeplerinden biri olan ve etrafa kötü koku yayan Deri Organize Sanayi Bölgesi’nde uygulanacak model yatırım programına alındı. Milletvekili Bilgiç, Isparta Belediyesi’nin de arıtma tesisinden kaynaklanın kokuyu çözmesi gerektiğini vurguladı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Koku

26 Mart 2018 Pazartesi 09:50

Sayın vekil,AKP iktidarı olarak vatandaşın aklı ile alay ettiğiniz gibi sizde Isparta'lıların aklı ile alay etmeyin.Ispartalı akıllıdır yemez.Deri OSB ve Belediye ne yaparsa yapsın bu iki tesisin mevcut yerleri değişmediği sürece koku sorunu çözülemez.

Fandaslı

25 Mart 2018 Pazar 12:38

Yeni çöp depolama alanı yüzünden gündüz bile sivri sinek yüzünden gidemediğim güney doğudan esen rüzgardan kokudan durulmayan koçtepe köyünün sorunu ne zaman çözülecek

Kel

25 Mart 2018 Pazar 11:32

Başkan'ın halledemediği işi sen hallet sayın vekilim ben elimden geleni yaptım gerisine karışmam dediydi bi zamanlar

Oyum ak partiye...

25 Mart 2018 Pazar 11:27

Oyum ak partiye:) makarnacılar memnun sa. Ben çoktaaaan memnunum. 100 de yüz ak partiy

Savlu

25 Mart 2018 Pazar 01:28

Hale’n çözecekler Isparta nın bütün pis kokusunu sav çekiyor yok tabakhane yok lağım pisliği daha düne kadar çöplük vardı ama sav da hiç bir yatırım Yok N.E varsa çünür kayı bilmem Ne siz yaşayın biz pis kokularınızla yaşarız sayın vekilim

dogrucu osman

25 Mart 2018 Pazar 00:03

Başkan zamanında cozucekdi orayı ama elinden aldınız sanki Ispartaya çok hizmetimiz varmis gibi işiniz hizmet yapanları engellemek sırf sizden degil diye herşeyi biz yaptık demek için Ispartaya hizmet etmiyorsunuz herşey rant için !!!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR