25 Nisan 2024 Perşembe

KOKAİN ELE GEÇİRİLDİ

KOKAİN ELE GEÇİRİLDİ

Isparta

Burdur İl Jandarma Komutanlığı tarafından Antalya-Burdur Karayolu Çatağıl Köyü mevkinde yapılan operasyonda 5 gram kokain maddesi ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, uyuşturucu sevkiyatı ihbarı alan jandarma ekipleri trafik tedbiri alırken, şüphe üzerine durdurdukları 07 ECJ 59 plakalı araçta Narkotik köpeğinin de yardımıyla yaptıkları aramada motor kısmında 5 gram kokain maddesi buldu. Olayla ilgili B.G isimli şüpheli gözaltına alındı.

Operasyonda ele geçirilen 5 gram kokaini Antalya'dan Isparta'nın Gölbaşı köyüne götürdüğünü itiraf eden şüpheli B.D, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

BİR DOST

27 Aralık 2014 Cumartesi 10:45

TİCARETE GÖZ GÖRE GÖRE YOL VERİYOSUNUZ BU ŞEKİLDE ÜMMETİN MUHAMMEDİN EVLATLARI NASIL KURTULACAK SORUYORUM SİZE HA NE BİLİYOSUN DA YAZIYOSUN DİYORSAN BEN DE BİR BAĞIMLIYDIM ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR KEDNİ KENDİME İRADEMLE MÜCADELEM İLE KURTULDUM AMA ŞU DA BİR KESİN BU KOLAYI SİGARAYI BIRAKMAYA BENZEMEZ BAŞINA GELMEYEN ANLAYAMAZ ŞU DA Bİ KESİN PARA İTİBAR GURUR BUNU BİTİRMEZ BU TORBACILARA YOL VERİLDİKCE AFFEDİLDİKCE BUNUN SONU ACİZLİĞE GİDİYOR YA KES BİTİR YADA VER YOLU HAYAT BİTİR.UMARIM Bİ YARDIMGELİR

ADALET.

27 Aralık 2014 Cumartesi 10:28

BEN BİR EROİN BAĞIMLISIYDIM VE UZUN SÜRE BEN VE AİLEM PERİŞAN OLDUK BU OYUNUN YOLUNU KESMEK DEĞİLDE HEP BİR AFFETME YOLUNU ARIYOSUNUZ YA BU OYUNU BİTİRİCEZ YADA HIRSIZLIKLAR ARTTI GASPLAR ARTTI EROİN SATIŞLARI TORBACILAR ARTTI DİYE DÖVÜNMÜCEZ BU ADAMLARIN DEVLET TARAFINDAN YARDIMA İHTİYACI VAR YA BİR TARAFTAN DEVLETİMİZ KURTULMAK İSTEYEN İNSANLARI KURTARMAK İÇİN ONLARA TEDAVİSİNDE YARDIMCI OLUCAK VE TORBACILAR KİM OLURSA OLSUN YOLU KESİLİCEK VE AFFEDİLMEYECEKKK.! SİZ ONLARI AFFETTİKCE ONLAR BİZ

ADİL

25 Aralık 2014 Perşembe 16:47

ADAM 5 GRAM ZEHİRLE YAKALANIYOR BEN GÖLBAŞI NA GÖTÜRÜYORUM DİYE İTİRAF EDİYOR GÖLBAŞI NIN DA ZEHİR TACİRLERİYLE DOLU OLDUĞU BİLİNİYOR BU BÖLGEYE DAĞITIM YERİ OLDUĞUNU HERKES BİLİYOR SAYIN SAVCI VE HAKİM LERİM BİLEMİYOR ADAM SEVKİYATA DEVAM EDECEĞİ BELLİ OLDUĞU HALDE TUTUKSUZ YARGILANMAK ÜZERE SERBEST KALIYOR. TEŞEKKÜRLER SAYIN YETKİLİLERİM BU ŞEKİLDE UYUŞTURUCU NUN KÖKÜNÜ KAZIRIZ.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR