23 Nisan 2024 Salı

KOÇ'TAN ISPARTA İDMANYURDU'NA DESTEK

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Nuri Koç, pembe-yeşilli takıma maddi destek de bulunarak, “Gençlik yıllarında futbol oynadım. Ispartaspor profesyonel ligde iken yöneticilik yaptım. Bu şehrin profesyonelde takımı olmalı" dedi.

Isparta

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta İdmanyurduspor’a, AK Parti Milletvekili Aday Adayı İşadamı Nuri Koç’tan destek geldi. Pembe-yeşilli takımını kritik bir süreçten geçtiği bir ortamda maddi destekte bulunan Koç’un bu jesti yöneticileri sevindirdi.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Nuri Koç, sporu ve futbolu çok sevdiğini belirterek, “Ispartaspor profesyonel ligde iken yöneticilik yaptım. Her zaman maddi ve manevi destekte bulundum. Bu şehrin profesyonelde takımı olmalı. Bizler geçmişte olduğu gibi pembe-yeşilli renklere her zaman destek vermeye devam edeceğiz. Bu yıl ligde kalınırsa seneye iyi işler yapılır”dedi.

Böylesi güzel bir kentin profesyonel ligde takımının olmamasının kendisini üzdüğünü söyleyen Koç, “Spor turizminin önemi ortada.Spor bu şehre renk katar, herkes kazanır. İnşallah Isparta’mıza hizmet yolunda bizlerde de üzerimize düşeni yapacağız” diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaş

21 Mart 2015 Cumartesi 16:06

KAÇPARA YARDIM ETMİŞ BUNLAR REKLAM GEÇELİM

VAKKAS

21 Mart 2015 Cumartesi 15:23

HER TURLUOLAYLARI ORT PAS EDEN ADAY OLUNCA YARDIMDA MILLET VEKİL OLUSA VAY ISPARTANIN HALINE SİÇİLLİNE BAKIN RESMİ EVRKT A SAHTECİLİK TEHDİT HEP Sİ VAR

sadece koç mu var

21 Mart 2015 Cumartesi 14:18

Desteklerinden dolayi sayın koç a teşekkür ediyorum. Aynı duruşu diğer adaylardan da bekliyorum.

GELENDOSTLU

21 Mart 2015 Cumartesi 13:48

Nuri beyi çoktan tanırım gerçekten; mütevazi, dürüst ve çalışkandır. İnşallah başarılı olur.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR