24 Nisan 2024 Çarşamba

KIZINI SERBEST BIRAKTI

KIZINI SERBEST BIRAKTI

Isparta

Isparta İstanbul Caddesinde bulunan bir evde kimliği belirlenemeyen şahıs, tartıştığı eşini silahla yaraladı. Eşini silahla elinden yaralayan baba daha sonra 8 yaşındaki kız çocuğuyla kendisini eve kapattı. Olay yerine çok sayıda emniyet ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yollar trafiğe kapatıldı. Yaralı kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kendisini kız çocuğuyla eve kapatan şahsı ikna çabaları saatler sürdü. Olay yerinde itfaiye ve sağlık ekipleri hazır halde bekledi. 

Şahıs saatler süren ikna çabalarının ardından küçük kızını emniyet ekiplerine teslim etti. Şahsı ikna çabaları sürüyor. 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ileri görüşsüzler

24 Ekim 2020 Cumartesi 02:38

hemen adamı suçlayın durun. tamam yaptığı yanlışda bu adamı bu hale getiren bu hale gelmesine seyirci ve tanık olan, köstek olan baştakileri neyapacaksınız?. bu adamı bu hale getirenler kahrolsun asıl onları tıkacaksın bu ülkeye psikopat kazandıran bu ülkeyi gericiliğe iten bu ülkenin evlatlarının psikolojisiyle oynayan bir bir delirten BAŞTAKİLERİ NEYAPACAKSIN? bırakın şu geri kafalı düşüncesiz hareketleri... Allah beyin vermiş biraz kullanın saman gibi ot gibi yaşamayı özellik edinmişsiniz...

Yazık

21 Ekim 2020 Çarşamba 19:31

Yazıklar olsun o çocuğun yaşadığı olaylara bak Allah korusun çok üzücü bu psikopatları içeri tıkacaksın. Umarım karısı da kurtulur.

Hasip Türkaslan

21 Ekim 2020 Çarşamba 19:29

Allah belanı versin cocuktan ne istiyon da kızın piskolojisiyle oynadın it pezevenk. Hiç mi vijdanın yok

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR