18 Nisan 2024 Perşembe

KİTAPLARI YOLA SAÇILDI

BURDUR'DA elektrik direğine çarpan otomobilde sıkışan Burdur Gölhisar Meslek Yüksekokulu öğrencisi 19 yaşındaki Nur Akay öldü. Üniversite öğrencisi Nur'un ders kitapları kaza sırasında çevreye dağıldı.

Isparta

Kaza, dün saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Kent merkezinden Tefenni yönüne giden 24 yaşındaki Niyazi Öztürk yönetimindeki, kız arkadaşı Nur Akay’ın da içinde bulunduğu 15 DA 500 plakalı otomobille, Vali Konağı Kavşağı’ndan dönüş yapmak isteyen henüz sürücüsü belirlenemeyen 15 SK 303 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Niyazi Öztürk ile Nur Akay’ın bulunduğu otomobil savrulduktan sonra yol kenarındaki elektrik direğine çarparak durabildi. Hurdaya dönen otomobilde Niyazi Öztürk ve Nur Akay sıkıştı.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine sevk edilen itfaiyeekiplerinin müdahalesinin ardından ağır yaralı halde otomobilden çıkarılanÖztürk ve Akay, ambulanslarla Burdur Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Nur Akay,yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ameliyata alınan Niyazi Öztürk’ün hayati tehlikeyi atlatamadığı belirtildi. Burdur Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru olduğu belirtilen ve kazayı yara almadan atlatan diğer otomobilin sürücüsü gözaltına alındı.

Kazayı duyup olan yerine gelen Niyazi Öztürk’ün yakınları sinir krizi geçirirken, Burdur Gölhisar Meslek Yüksekokulu’nda okuduğu belirlenen Nur Akay’ın kaza sırasında otomobilden savrulan kitapları çevreye dağıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MUSTAFA DONAT

28 Ocak 2015 Çarşamba 18:52

MERHUMA ALLAHTAN RAHMET KEDERLİ AİLESİNE SABIR DİRAYET DİLERİM.MEKANIN CENNET OLSUN KARDEŞİMİZ

veli reyiz

29 Aralık 2014 Pazartesi 00:34

bir haber okuyacağız 100 tane reklam çıkıyo başka sayfaya yönledirilme yapılıyor allah belasını versin reklamlarınızın kenara köşeye koyun reklamınızı sayfaya niye perde indiriyorsunuz ? ....!

la

29 Aralık 2014 Pazartesi 10:57

chrome tarayıcı kullan bizde öyle olmuyo

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR