20 Nisan 2024 Cumartesi

KIRAT YENİDEN ŞAHLANACAK

Süleyman DEMİREL'in Partisi Geri Geliyor

Isparta

AP geliyor...

Siyaset sahnesine Demokrat Parti'nin devamı olarak çıkan Adalet Partisi kuruluş dilekçesini önümüzdeki hafta, Adnan Menderes ve arkadaşlarının idam edilişlerinin 54. yıldönümünde, 17 Eylül tarihinde İçişleri Bakanlığı'na verecek.

İLK AMBLEM KULLANILACAK

Partinin Demirkırat ambleminden önce kullandığı ilk amblemi, kitap ve güneş de yeni kurulan partinin amblemi olacak. Partinin kuruluşuyla ilgili duyuru bugün Eyüp'te bir düğün salonundaki toplantıyla yapıldı.

KIRAT YENİDEN ŞAHLANACAK

Süleyman Demirel'in posterleri ve "Yağmur yağarken 'Ben ıslanmam' diyemezsiniz" sözünün yer aldığı pankartın önünde konuşan Adalet Partisi Kurucu Genel Başkanı Prof. Dr. Vecdet Öz, "Allah nasip ederse kırat yeniden şahlanacak. Bu misyon Türkiye 'yi tekrar ayağa kaldıracaktır. Dilekçemizi önümüzde hafta İçişleri Bakanlığı'na vererek AP'yi düştüğü yerden kaldırıyoruz" dedi. Demokrat Parti'nin ideolojik değil merkez partisi olacağını söyleyen Öz, "Merkezde sağı solu kucaklayan, alternatif siyasete her zamankinden fazla ihtiyaç vardır. AKP 'nin seçmeniyle problemimiz yok. Kirli havuzdaki suyu alacağız, temiz havuza aktaracağız" diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ısparta

14 Eylül 2015 Pazartesi 21:13

eyer tansu gelsın metın celık hüseyın dede sayılı kışıler uygun vallahı

KEMALİST

14 Eylül 2015 Pazartesi 16:03

NAL TOPLARLAR

Kürşat

13 Eylül 2015 Pazar 19:24

DYP Demirelin Yeni Partisi değilmi? Sağlığında Demirel DYP yi ayağa kaldırabildimi? Kendisinin başaramadığı işi kim başaracak? Bırakın bu boş atışları .

YOLCU

15 Eylül 2015 Salı 17:22

DYP EN ZOR DENİLEN KOALİSYONLARI KURDU VE BABA MUHALEFET OLARAKTA ANILACAK KADAR MUHALEFET BİLE YAPTI, SONRA BİR DE CUMHURBAŞKANI KOKARTI TAŞIYAN PARTİ OLMUŞTUR. YARI CAHİLLERE DUYRULUR. MÜHENDİS DEMİREL YOL YAPTI, ŞİMDİKİ HARAMİLER LOLSUZLUK YAPIYORLAR

Nall nal

13 Eylül 2015 Pazar 17:11

Kurun bakalım. 1 Kasım'da boyunuzun ölçünü millet alır. Nal toplarsanız nsl

Hakan

13 Eylül 2015 Pazar 15:01

Rahmetli Demirel Adalet Partisini kendisi kurmadığı için 1991 de kendi eli ile kapattı ve yola DYP ile devam etti. Kendisinin kapattığı parti nasıl Demirel in oluyor.

İslamköy

13 Eylül 2015 Pazar 14:23

Adalet Partisi Demirel, İsl****öy ve Isparta ile özdeşleşmiştir. Genel başkanı da yine İsl****öyden veya Ispartanın köylü düşmanı olmayan şehirli köylü ayrımı yapmayan insanlarından olmalıdır. Bir de Demirel gibi mühendis ve zeki olmalıdır

MEHMET KARACEYLAN

13 Eylül 2015 Pazar 14:19

Muhterem osman bey ve hanife hanımefendi kardeşime baş sağlığı diliyorum.rahmeti rahmana yürüyen annemizede mekanın cennetolsun,peygambere komşu olursun inşaallah diyorum.Ölüm,ölümsüzlüğe giden yoldur.diliyorumki annemizde vuslata ermiştir.malumunuz üzüntüler paylaşıldıkça azalır,sevgiler paylaşıldıkça artarmış.bende bu vesile ile üzüntülerinizi paylaşıyorum.selam ve dualarımla.

bilal Ünbulan

13 Eylül 2015 Pazar 13:32

Bence çok geç kalınmış bir karar artık merkez sağ partisinin bir araya gelip güçlü bir parti ile anca krat hareketi başa gelir tabiku süvarisi Tansu Çiller ile

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR