29 Mart 2024 Cuma

KİMSEYE KIRGIN DEĞİLİM

BAKA Genel Sekreteri Engin, görevden alındı.

Isparta

Türkiye’nin en başarılı kalkınma ajanslarından biri olarak gösterilen Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın Genel Sekreteri Tuncay Engin, görevden alındı. Kararı ilk kez Kanal 32 Haber’e değerlendiren BAKA Genel Sekreteri Engin, “Kimseye kırgın değilim. Bana destek olan herkese teşekkür ederim” dedi.


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hasan

22 Kasım 2014 Cumartesi 18:42

Hayırlısı neyse o olsun,bundan sonraki görevlerinde de başarılar,siz çalışkan insansınız,nereye giderseniz gidin başarılı olursunuz.Her inişin bir çıkışı vardır bunu yapanlar düşünsün....

Egeli Zeybek

22 Kasım 2014 Cumartesi 17:35

Ispartanın evlatları hep dışlandı zaten. Ne SDÜ'yü yönetenler ne de başka kurumlarda hep Isparta dışından gelmiş kişiler bey oldu, makam sahibi oldu. Bu insanlar Ispartadan ev aldılar, eş aldılar, toprak aldılar ama yedikleri içtikleri çanağı mundar ettiler. Ispartanın hakiki evlatlarını dışarıya göç etmeye zorlayan Ispartadaki bu yapılanma er geç yıkılacaktır. Ispartalıları limon gibi sıkarız diyen münafıka buradan ithaf olunur. O anladı zaten.

Hasan

22 Kasım 2014 Cumartesi 07:34

Siyasi idarenin tasarrufo ile göreve başlayan Tuncay bey yine siyasi idarenin tasarrufu ile görevinden alınmıştır. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Durum bu derece basit iken olayı istismar etmeye gönüllü başta MHP li lere amaçlarını gösterdikleri için teşekkür ederiz. Açıklamalarını gördükten sonra görevden alınmasının yerinde bir karar olduğunu daha iyi anlıyoruz.

Ispartalı

22 Kasım 2014 Cumartesi 13:21

Yerinde bir karar olup olmadığını zaman gösterecek. Ahenkle çalışan ve hiçbir problemi olmayan bir kurumu dumura uğratacaklarını düşünüyorum. Türkiye'nin en başarılı kalkınma ajansı olup böyle muamele görmesi yazık. Hele geleceği söylenen sekreteri inceleyince. Bence siyasi ve şahsi hırsa heba edildi. Inşallah kendisine ve şehrimize hayırlısı olur. Ancak Tuncay beyin paralel zihniyetle hiçbir alakası olmadığına eminim. Kendisini ekarte etmek için iftiraya maruz bırakıldığını düşünüyorum.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR