25 Nisan 2024 Perşembe

Kimsenin Değil Herkesin Vekili Olmak İçin Adayım

CHP Milletvekili A. Adayı Süleyman Coşar, Mahalle Toplantılarına Devam Ediyor

Isparta

CHP Milletvekili Aday Adayı Süleyman Coşar AnadoluMahallesinde CHP üyeleri ve vatandaşlarla yaptığı kahve toplantısında “bugünmilletvekillerine baktığımızda hepsinin birilerinin adamı, birilerinin vekiliolarak anıldığını görüyoruz. Hatta CHP milletvekili aday adayları dahigruplaşmış. Bizim arkadaşlarımız için bile şu şunun, bu bunun adayı deniyor.Ben hiçbir grubun yada kimsenin değil, Isparta’nın vekili olmak için bu yolaçıktım. Isparta’nın vekili olmak için sizlerden görev istiyorum” diye konuştu.

 

VERMENİN MUTLULUĞUNU ÖĞRETMELİYİZ

Kendisinin bir köy enstitüsü mezunu olduğunu söyleyen Coşar“bizlere okuduğumuz okullarda hiçbir zaman almayı öğretmediler. Hep vermeyiöğrendik. Bu nedenle ömrüm boyunca hiç kimseden kendim için bir talebim olmadı.Şimdi sizlerden bu anlamda görev isterken bile zorlanıyorum. Ama bugünkügençlik yapısı bunu bilmiyor maalesef. Gençlerimize vermenin mutluluğunuöğretmeliyiz” dedi.

 

SADAKA ALAN DEĞİL MUHTAÇ EDEN SUÇLU

İktidarın geniş halk kitlelerini sadakaya muhtaç haledüşürdüğünü belirten Süleyman Coşar “insanlarımız kapısına gelen iki torbakömüre, bir koli gıdaya oy verir hale gelmiş. Ama bizim yoksulu yargılamahakkımız yok. Devlet bugün yoksula yağ, kömür dağıtıyorsa, bunda acı olan onundağıtılması yada alınmasından ziyade o insanların o sadakaya muhtaç halegetirilmiş olmasıdır” diye konuştu.

 

SEÇTİĞİN VEKİLİ TANIYOR MUSUN?

CHP’nin 1977 yılında geçirdiği milletvekilliğiseçimlerindeki süreci anlatan Coşar “biz 1977 yılında Hüseyin Özsüt’ü mecliseCHP Milletvekili olarak gönderdiğimiz seçimlerde halka propaganda yaparkenseçtiğin vekili tanıyor musun? Seçtiğin milletvekili ile herhangi bir diyalogunoldu mu? diye sorduk. Hatta kaba tabirle evine torunun getirdiği köpekyavrusunda asalet arıyorsun, seçtiğin kişilerin asaletine baktın mı? dedik.1977’de Hüseyin Özsüt o şekilde milletvekili seçildi. Bu dönemde toplumunkarşısına öyle adaylarla çıkmalıyız ki gidip alnımız açık oy isteyebilelim”ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

bak şimdi

23 Mart 2015 Pazartesi 16:41

Bildiğim kadarıyla süleyman coşarın birikime pek ihtiyacı yok mevlüt coşkunerde ıspartada chp ye 6zun yıllar sonra milletvekilliğini getirmedimi seçtiğiniz vali ıspartaya gelmezken...

aaaaaaaa

23 Mart 2015 Pazartesi 08:15

70 yaşındaki bir kişide beklentin olurmu olmaz zaten o kişi ölümüne sayıyor gerde kalan evlatlara birikim yapması için vekil oluyor ulu caminin önünde tuvalet beklesin o yaştaki kişiler oraya laik

sülayman brcu

23 Mart 2015 Pazartesi 01:37

ben mevlğt çoşkuner diye vekil vardı nerde şu an

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR