19 Nisan 2024 Cuma

KENTSEL DÖNÜŞÜM START ALIYOR

Uluborlu Belediye Başkanı Ünverdi, merkezdeki eski yapıları yenilemekte kararlı; Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi geçtiğimiz yıl ilçede kentsel dönüşümü mutlaka yapacağını söylemişti.

Isparta

3. dönem belediye başkanı olduğunu belirten Ünverdi,Uluborlu'nun şehir merkezinde bulunan ve eski yapıların bulunduğu bölgenin ilçeye yakışmadığını belirterek şunları söyledi: "Eski Belediye binasının karşısında ve ana yolun altında bulunan yaklaşık 30 bin m2'lik bir alan var.Burası çok eski yapı. Belediye Meclisi üyesi arkadaşlarımıza da söyledim.Kesinlikle yapacağız. Bunu yapacak gücümüz var. Çünkü Uluborlu modern bir şehir olmak zorunda. Bugüne kadar belediyecilik ve kamu hizmetlerini Uluborlumuza getirdik. Son dönemimizde büyük bir projeyi daha hayata geçirmeyi hedefliyoruz.Burada 200 dolayında iş yeri, 40 dolayında konut var. Vatandaşlarımızı mağdur etmeden etap - etap yapmayı planlıyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ile görüşmelerimize başladık. Uluborlu ilçeler arasında yine bir ilke imza atacak.Yıkıp, yeniden yapacağımız bölgede çok katlı yapılar olmayacak. Zemin veya zemin üzeri 1 kat olacak. Bölgenin genel dokusu korunacak."

Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi çalışmalara bu yıl içinde başlamayı planladıklarını da sözlerine ekledi.

Ünverdi bu vaadini yerine getirmek adına herekete geçti,çalışmalara hızla başlayan Ünverdi, Uluborlu için şu projeyi üretti..

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

kaybolan gençlik

23 Şubat 2016 Salı 20:03

sayın başkanım sözlerine dikkat et diyorsun ki belediyecilik ve kamu hizmetlerini getirdik yanlış bence kamu hizmetlerini kaybettik olacak bazı kurumların bir gecede nasıl gittiğini biliyoruz eskide olsa yenide olsa orada doğduk biz Uluborlu bizim ama benim gibi olan kardeşlerim var gurbette ekmek yiyor bu adamlardan yüzde yetmişi senin ve ekibinin sözlerine inanıpta belli bekleyişten sonra gurbete düşenlerdir Uluborlu nun kaç tirilyon borcu var söylesene birazda gençlere bak

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR