19 Mart 2024 Salı

KENDİSİNE TECAVÜZ EDEN KİŞİYİ ÖLDÜREN NEVİN YILDIRIM'A VERİLEN CEZA BOZULDU

KENDİSİNE TECAVÜZ EDEN KİŞİYİ ÖLDÜREN NEVİN YILDIRIM'A VERİLEN CEZA BOZULDU

Isparta

Kendisine defalarca tecavüz eden erkeği öldürdüğü için müebbet hapis cezasına çarptırılan Nevin Yıldırım'ın Yargıtay'da karar duruşması bugün görüldü. Yargıtay, yerel mahkemenin müebbet hapis cezasını bozdu.

Isparta’nın Yalvaç ilçesi Koruyaka köyünde 2 çocuk annesi Nevin Yıldırım, 28 Ağustos 2012’de kendisine tecavüz eden 35 yaşındaki Nurettin Gider’i öldürmüş ve yargılama sonrası müebbet hapis cezası almıştı. Nevin Yıldırım’ın temyiz duruşması Ankara’daki Yargıtay’da bugün görüldü. 25 avukatın yer aldığı duruşmada Yargıtay, yerel mahkemenin müebbet hapis cezasını bozdu.

SON DAKİKA FLAŞ GELİŞME

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Bıyıklı

21 Eylül 2017 Perşembe 21:40

Karısını boşanmak istedi diye, bana küfretti diye öldüren adamların. Ağır tahrik bahanesiyle ceza indirimi almasına ses etmeyenler burada bu kadının müebbet almasını istiyor. Gönül ilişkisi yaşadı diyelim. Adam sağda solda kadının arkasından konuşmuş tahrik var. O heriflere nasıl ağır tahrik indirimi yapılıyorsa bu kadına da yapılır. 5 yıldır cezaevinde yattı hatırlatayım.

vatandaş

21 Eylül 2017 Perşembe 15:57

Öleni Haklı Demiyorum Ama Konuşulanlara Göre Uzun Bir İlişki Yaşanmış Yıla Varan Tecavüz mü Olur Maden Öldürecekti Birinci İkinci Üçüncü Tecavüzde Öldürseydi İlginç.....

Kaşlara bak

21 Eylül 2017 Perşembe 15:41

Ya bırakın Allah aşkına. Kadın baya baya gönül ilişkisi yaşamış bu da az değilmiş yani. Tamam ölenin suçu yok demiyoruz ama medya ve bazı topluluklar bu kadının neresini savunuyorlar. Cezası neyse çeksin.

Nur

21 Eylül 2017 Perşembe 13:04

Bence tahliyesi verilmeli ........

Hasan Kaya

21 Eylül 2017 Perşembe 12:33

Mahkemeler milletin vicdanıdır. Tutuklu kaldığı süre dikkate alınarak, tahliyesine karar verilir.

Sağ Duyu

21 Eylül 2017 Perşembe 11:04

Yargıtay müebbet habis cezasını bozmuş, umarım yerel mahkeme ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verir.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR