27 Nisan 2024 Cumartesi

KENDİNİ YAKMAYA KALKIŞTI

KENDİNİ YAKMAYA KALKIŞTI

Isparta

Senirkent’te seyyar kokoreçci Mustafa Çetinkaya, Senirkent Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından satışı durdurulunca kendini yakmaya kalktı.

Isparta’nın Senirkent ilçesi’nde MHP’li Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu iddiaya göre geçimini kokoreç satarak sağlayan Mustafa Çetinkaya’nın ekmek teknesini kapatmak için harekete geçti. Senirkentli olmayan ancak uzun yıllardır ilçede yaşayan Mustafa Çetinkaya, ekipleri karşısında görünce şok oldu. Satışın durdurulacağını öğrenince çılgına dönen Çetinkaya kendini yakmaya kalkıştı. Çevredeki vatandaşlar tarafından intihardan vazgeçirilen Çetinkaya, kendisinin yabancı olması nedeniyle belediye ekiplerinin böyle bir yönteme kalkıştığı söyledi. 



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

sengetli

25 Ağustos 2016 Perşembe 13:47

belediye büyük işlerle uğraşacağına küçük işlerle vatandaşla esnafla uğraşıyor

zagorist

25 Ağustos 2016 Perşembe 10:32

sengetliler malum dışardan gelen insanı sindirmezler.para kazanmışsa hemen terketsin ister.burada milliyetçilik kavramı faşizmle eş anlamlı maalesef.ilçe içinde herkes birbirinin kuyusunu kazar.enteresandır dışarda da bi o kadar tutarız birbirimizi.bu senget politikası bunun akp si mhp si chp si yok.sengetliler hep aynıyız

JOHNNY RİNGO

25 Ağustos 2016 Perşembe 09:34

MİLLET EKMEK PARASI KAZANMAK İÇİN HER YOLU DENİYOR.. SENİRKENTTE ÖYLE SORUNLAR VARKİ ÖZELLİKLE ALTYAPI VE İÇME SUYU BELEDİYE BUNLARA ÖNCELİK VERSİN.. BÜYÜKKABACA BELEDİYESİ BİLE BİZİM BELEDİYEDEN 4/4 DAHA İYİ ÇALIŞIP HİZMET VERİYOR.. BÖYLE MİLLİYETÇİLİK OLMAZ, BU KADROYLADA HİZMET HİÇ OLMAZ..

tatar ramazan

25 Ağustos 2016 Perşembe 09:29

belediyeye cukka alamadı galibaa erol bey yakıştıramadım saten bu başkanlık sana göre değil di ateşte buldun kendini

HERNEYSE

25 Ağustos 2016 Perşembe 08:45

Herkes konuşuyor bu işlerin milliyetçilikle falan alakası yok insan olsun yeter.Birde bu kokoreç cinin durumuna bakmak lazım hijyen durumu nedir,belediye yetkililerine sormak hemen kötü bir şekilde eleştirmemek lazım, bu yorumu belediye yetkilileri okursa bir açıklama yassın.

hüseyin

25 Ağustos 2016 Perşembe 01:12

Neden Isparta Belediye Başkanının Haberlerinde Mhp'li Yusuf Ziya Günaydın Yazılmıyor ? Heryeri siyasete çeviriyorsunuz haber yapacağız diye. Altına yorum yapan bilader AKP'li belediye başkanı isteyenlerde AKP'li belediye başkanının olduğu yerlere gitsin. Belediye AKP'li olsaydı vergi alırdı arabadan merak etmeyin. Koyun gibi güdülmeyi biliyorsunuz ancak.

Sengetli

25 Ağustos 2016 Perşembe 11:43

Sanki belediye bir iş yapıyor ne yapıyor ?? Yıllardır Ne yaptı da savunuyorsunuz bizde mhp ye oy attık yıllardır. bu dönemde attık ne oldu ?? Tuzunuz kuru konuşuyorsunuz memlekette ne gördün ne yaptılar anlat da adam doğru konuşuyor diyelim mhp akp davası değil bu. Siz gibi zihniyetler yüzünden bu durumda senirkent'im ARtistliğe gelince tavan yapıyorsunuz. icraata gelince yok. Gidin Gençlerin Önünü açın iş yaptırın ellerinden tutun da Memleket ADAM GÖRSÜN O ZAMAN !

Sengetli esnaf

25 Ağustos 2016 Perşembe 00:54

Yıllardır Gençlerimizin önünü kapattınız.Esnaflara eziyet ettiniz. birazcık kabaca belediyesini örnek alın. Bir Milliyetçi olarak utanıyorum. SİZDEN !!! HERŞEY PARKE DÖŞEMEK DEĞİLDİR....

Vatandaş

25 Ağustos 2016 Perşembe 00:09

Ada'mın durumu yok ekmeğini kazanmak için uğraşıyor hırsızlık etmiyor ya Paris mi Allah'ın sengeti de yasak konuyor . Bırakın bu işleri küçük esnafla uğraşaçağına belediyemiz iktidarlı belediyeler gibi halka hizmet versin

Ayhan

24 Ağustos 2016 Çarşamba 23:42

Belediye AKP li olsaydı müsaade eder miydi Seyyar kokoreççiye ...

sengetli

24 Ağustos 2016 Çarşamba 22:15

zagor sende belediye başkanının yiğeni yada yönetimdekilerin damadı olsan sana da her izni veriri belediye hatta belediyede memur bile yaparlar onların milliyetçiliği o kadar

mehmet mehmet

26 Ağustos 2016 Cuma 14:14

bırak belediyeye memur olmayı belediyeye gelmeden maaş alanlar var şirket elemanı görünüpte

Elmacı

24 Ağustos 2016 Çarşamba 22:01

Candır kokoreç yarın gece kokoreçcideyiz . Kokoreççiye zulmedene. Karamba karambita.....

Ali

24 Ağustos 2016 Çarşamba 20:39

Neden MHP li diye yazma gereği duydun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR