18 Nisan 2024 Perşembe

KENDİ VEKİLLERİ İÇİN AYNI ŞEYLERİ SÖYLEYEMİYORLAR

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, ‘’Vekilimiz Sayın Recep Özel, muhalefetin bile bugün takdir ettiği pozisyondadır. Onlar değiştirdikleri ya da görevden aldıkları isimlerle ilgili bunları farklı kesimlerden duyamıyorlar’’ dedi.

Isparta

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, muhalefete, hem ithal aday tartışmaları üzerinden hem de mevcut durumları üzerinden mesaj verdi. Muhalefetin kendine bir oyuncak bulduğunu ve sürekli ithal aday konusunu gündeme getirdiğini belirten Zabun, muhalefetin dünyası farklı olduğu için ondan ‘Tanımıyoruz’ rolüne yattıklarını söyledi.

BUGÜN VEKİLİMİZ RECEP ÖZEL’İ TAKDİR EDENLER KENDİ VEKİLLERİ İÇİN AYNI ŞEYİ SÖYLEYEMİYOR

Son olarak bir anda Recep Özel sevdalısı olan muhalefete bu kanattan da mesaj veren Zabun, "Dün kötü dediğinize bugün iyi diyorsunuz. Bugün kötü dediğinize yarın iyi diyeceksiniz anlamına gelir. Partimizde hizmet etmiş gerek milletvekillerimiz gerek teşkilatımızın tüm mensupları AK Parti’de oluşan gelenek ve kültür çerçevesi içinde hepsi kıymetli arkadaşlarımızdır. Yer yer görev değişimi olur. Milletvekilimizle ilgili iyi şeyler söylenmiş olması bizim için mutluluk vericidir. Sayın Recep Özel onların da ifadesiyle teslim ettiği kanaatle geçmişte kötü bir iz bırakmamış. Muhalefetin bile bugün takdir ettiği pozisyondadır. Onlar değiştirdikleri ya da görevden aldıkları isimlerle ilgili bunları farklı kesimlerden duyamadıklarına baksınlar’’ şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

RAMAZAN GÜNEŞ

12 Ekim 2015 Pazartesi 12:24

MÜHÜR KİMDE SULTAN O.KOŞANLARYA ÇOCUĞUNU İŞE KATACAKTIR YADA TAYİN YAPTIRACAKTIR.İKTİDARDAN BİR DÜŞ BAKALIM SENİ GÖRÜNCE YOLLARINI DEĞİŞTİRİRLER.MENFAAT DÜNYASI.BU İNSANLAR GEÇMİŞTE HANGİ PARTİLİNİN PEŞİNDEYDİ ACABA .TÜRKİYEDE SİYASET BÖYLE SEÇMEN UYANIK HERKESE GÜLÜCÜK.SANDIĞA NE KADAR YANSIR 1 KASIMDA GÖRECEĞİZ

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR