24 Nisan 2024 Çarşamba

KEÇİBORLU’DA KAMU YATIRIMLARI ARTIYOR

Keçiborlu’ya kamu yatırımları sürüyor. Bu doğrultuda ilçeye 40 yataklı yeni bir devlet hastanesi kazandırılacak. Bunun yanı sıra da ilçe kaymakamlığı binası da tamamlanmak üzere.

Isparta

Keçiborlu ilçesi kamu yatırımlarından nasibini alıyor.  İlçe Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak’ın girişimleri sonucu ilçeye 40 yataklı yeni bir devlet hastanesi ile ilçe kaymakamlığı binası kazandırılıyor.

Yeni devlet hastanenin protokolünün Sağlık Bakanlığıyla birlikte yürütüldüğünü söyleyen Keçiborlu Belediye Başkanı Parlak, hastanenin yapılacağı alanında belli olduğunu ifade etti.

Parlak “Şuanda devlet hastanesini sağlık bakanlığı ve Rektörlük  ile protokolleri bitmek üzere şuandaki meslek yüksek okulu karşısındaki eski kükürt işletmesinin olduğu yere 7 bin metre kare bir hastane yapmayı düşünüyoruz, bununla ilgilide yakın bir zamanda ihaleye çıkar tapu devri olduktan sonra, yeni hastanemizde ilçemize hayırlı olur inşallah. Şuan için 40 yataklı olarak düşünülüyor, ilerleyen süreçte tabi sağlık bakanlığının vereceği karar bu tabi biz yer teminini yaptık.” dedi

Parlak, ilçede yapımı devam eden kaymakamlık binasıyla ilgili de açıklamalarda bulundu.

Parlak “ Yaklaşık bizim hükümet binamızın 900 gündü ihale süresi inşaatımız baya hızlı ilerliyor, Süreyya beye çok teşekkür ediyorum iç işleriyle görüşmeleri yaptı ödeneğimiz geldi, inşallah bu sene mart veya nisan gibi iklim koşulları uygun olursa hükümet binamızı açmayı düşünüyoruz. Hükümet binasının ödeneğinde herhangibi bir  sıkıntı görünmüyor, inşaat hızlı bir şekilde devam edecek, en kısa zamanda hükümet binamız halkımıza hizmet vermeye başlayacak.” dedi 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Esnaf

09 Kasım 2017 Perşembe 21:57

Esnaf kan ağlıyor şu odadan çıkta şu sokakların haline bir bak öğrenci Yok istihdam Yok kimsede para Yok insanları kandırmayın artık boş işlerle uğraşma insan getir Keçiborlu ya insan anca senin haberini böyle yandaş siteler yapar gerçekleri söylemezler ama 2019 da böyle olursa halk sana en iyi cevabı verecek emekli memleketine döndü memleket bu yıl üniversiteye 30 kişi geldi sen bu işlerle uğraş

nuri özbek

07 Kasım 2017 Salı 19:38

başkan halktan koptu iyice .. ne bir esnafla oturup kalkarken toz hariç nede birinin derdini dinlerken görüyoruz .. boş vaatler ... yapboz oynar gibi ..

REİZ

07 Kasım 2017 Salı 11:32

İSTENMİYORSUNN ARTIKKK BOMBALARIN BOŞŞŞ BOŞŞŞ RAMAZAN TOPU GİBİ HEP PATLATIYORSUN AMA SES VAR İCRAAAT YOKK KEÇİBORLUYA BİNA DEİL İSTİHDAM LAZIM ŞU BÖLGE CEZAEVİ NE OLDU BİRAZDA ONDAN BAHSETSENİZZ?

ısparta

07 Kasım 2017 Salı 04:34

Ispartaya kabus gibi çöktün cek git artık partililer bile istemiyor. sevilmez oldun. bizden oy sen ve ekibin durursa AKPARTİNİN İŞİ ISPARTADA COK ZOR. BOŞVER TAYYİP SENİ ISPARTADAN ÇOK SEVİYOR İNANDIK ARTIK. AKSEVDAM ÖZELLIGINI KAYBEDİYOR.

lavanta

06 Kasım 2017 Pazartesi 22:29

gerçekten devvvvvv e bir proje

.

06 Kasım 2017 Pazartesi 20:29

sokak aralarında caddelerde başı boş köpekler cirit atıyor kadın kız çoluk çocuk korkudan sokaga çıkamaz oldu o arabadan inde halkın arasına karış halkın derdini dinle bir kere

hz.omar

06 Kasım 2017 Pazartesi 15:11

başkan çalışıyor Keçiborlu uçuyor akıllı olun en büyük başkan bizim başkan

MAŞALLAH

06 Kasım 2017 Pazartesi 11:50

ABİ YATAN NE YAW:) YATIRIM DERKEN

HZ.JEYSIN

06 Kasım 2017 Pazartesi 11:07

YATIRIM DEDİĞİN İŞ İMKANI FABRİKA GİBİ ŞEYLERDİR DEVLETİN ZATEN MECBUREN YAPMASI GEREKEN ŞEYLERİ MATAHMIŞ GİBİ SÜREKLİ ISITIP ISITIP SÜRMEK İŞ DEĞİL HALKIN GÖZÜNÜ BOYAMAYIN... YOL YAPTIK DİYE GÜNLERCE İLAN VERİYORSUNUZ ZATEN BU DEVLETİN GEÇ KALMIŞ ASLİ GÖREVİ ALLAH AŞKINA ALKIŞ TUTAN VATANDAŞ HALA GERÇEKLERİ GÖREMİYORMU ??

Mehmet ALKAN

06 Kasım 2017 Pazartesi 10:03

Belediyenn gorevleri belli tesvik cikar diyosunuz elinden geleni fazlasiyla yaptigina eminim yillardir bir binami dikildi ilcemize yol mu yapildi baskan gorevini fazlasiyla yerine getiriyor ALLAH razi olsun

Fatma

06 Kasım 2017 Pazartesi 09:16

Ya iyi hoş güzelde,bunları zaten devletin yapması gereken hizmetler.Siz bana Isparta ve Keçiborlu için hangi iş kolunu açılmasına ön ayak olup iş sahaları istihdam etiniz, yok;Mesela Gül yapı ile ilgili şunlarını yaptık güle şu kadar teşvik çıkardık gibi şeyler bekliyoruz.Bu haberdeki hizmetler senin benim vergimden toplanan paralar yapılan zorunlu hizmetler.Eğer bunları bile yapamaycaksını orda durmanın alemi yok..

Hasan

06 Kasım 2017 Pazartesi 08:29

Bina yapmaya büyük yatırım diyorlar ilginç!!!

Dev

05 Kasım 2017 Pazar 23:21

Dev

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR