19 Nisan 2024 Cuma

KEÇİBORLU'YA MÜJDE YERLERİ BELLİ OLDU!

KEÇİBORLU'YA MÜJDE YERLERİ BELLİ OLDU!

Isparta

Keçiborlu’yu her alanda modernleştiren ve geliştiren Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, yeni hastane ve Sivil Havacılık Yüksekokulu  yerlerinin belli olduğunu duyurdu. Yeni hastane ile insana yakışır şekilde sağlık hizmetlerinden faydalanacak olan Keçiborlu halkı yeni üniversiteyle gelecek olan 9 bin öğrenci ile de ekonomisini geliştirecek.

Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, ilçemize yakışır Avrupa standartlarında yeni bir hastane yapılacağını müjdelemiş ancak yeriyle ilgili henüz net bir durumun olduğunu açıklamıştı. Ayrıca Isparta için büyük önem arz eden Sivil Havacılık Yüksekokulu’nu da Keçiborlu’ya kazandıran Başkan Parlak bu 2 yeni yatırımın yerlerinin netleştiğini duyurdu.

YENİ HASTANE MYO KARŞISINA YAPILACAK

Başkan Parlak, 40 yatak kapasiteli yeni hastanenin eski kükürt işletmesi yani SDÜ MYO karşısına yapılacağını duyurdu. Yeni hastane binasıyla Keçiborlu’nun sağlıkta büyük bir adım atacağını hastaların insana yakışır şekilde sağlık hizmetlerine kavuşacağını belirten Başkan Parlak,‘’Bugüne kadar zor şartlar atlında çalışan sağlık görevlilerimiz de yeni hastane ile birlikte işlerini daha rahat yapabilecekler. Ayrıca yıllardır hak ettiği sağlık hizmetini alamayan vatandaşlarımız bu sayede hak ettikleri hizmete kavuşmuş olacak. İnşallah en kısa sürede yeni hastanemizle ilgili ilk adımları atmaya başlayacağız’ dedi.

YENİ ÜNİVERSİTE MEVCUT CEZAEVİNİN ÖNÜNE YAPILACAK

Öte yandan çağımızın mesleği haline gelen Sivil Havacılık’la alakalı Keçiborlu’ya yeni bir bölüm ve üniversite kazandıran Başkan Parlak,yeni üniversiteyi de mevcut cezaevinin önüne yapılacağını açıkladı. Süreyya Sadi Bilgiç Sivil Havacılık Yüksekokulu’nun Keçiborlu’ya çok şey katacağının altını çizen Başkan Parlak, ‘’Bu okulumuzla birlikte ilçemize yaklaşık 9 bin öğrencinin daha gelmesini bekliyoruz. Bu da ekonomi açısından büyük bir olay.Nüfusumuzdan fazla öğrencinin Keçiborlu’ya gelmesi ilçemize olan ilgi ve yatırımı artıracaktır. Biz Keçiborlu’nun geleceğini düşünerek hareket ediyoruz.İnşallah bu yaptıklarımızın meyvesini çok kısa sürede yiyeceğiz’’ şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

YERLİ

17 Kasım 2017 Cuma 23:17

keçiborluya gelen mecburi değil ise herkese yabancı diyorlar ulan herkes gavurmu KEÇİBORLULAR

Mehmet aslan

13 Ağustos 2017 Pazar 19:31

Sayın başkanımın söylemleri tamamen algı operasyonu ve yalan. 9000 kişi öğrenci diyor ama o alana 4 işlemi yapan herkes baksın 900 kişi bile sığmaz. Velevki sığdı bu esnafı bitirme projesidir. Artık öğrenci öğretmen ıspartadan daha çabuk gidip gelecek keçiborluya uğramadan.Aynı şekilde hükğmet konağınında kent merkezi dışına konulması da. Kampüs ünv. Yaratmak varken. Keçiborlumuzun yeni hastaneye değil mevcut hastaneyi daha nitelikli hizmet vermeye çalışın. Şehir hastanemiz zaten var.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR