19 Nisan 2024 Cuma

KEÇİBORLU'DA YENİ DÖNEMDE GÜZEL PROJELER VAR

KEÇİBORLU'DA YENİ DÖNEMDE GÜZEL PROJELER VAR

Isparta

TBMM Başkan Vekili  Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun ve partililer Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak'ı ziyaret ettiler.

31 Mart Yerel seçim çalışmalarına devam eden TBMM Başkan Vekili Bilgiç Keçiborlu ilçesinde halk ile bir araya geldi. Keçiborlu belediyemiz büyük işler yapıyor. Çalışmalarını takdir ediyoruz. Yeni projelerini inceleme fırsatı bulduk. Yeni dönemde gerçekten güzel projeleri var.   Başkanımız ve belediyemizin herzamam  yanındayız. Başkanımızı kutluyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.

Keçiborlu halkı adına TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç'e ve İl Başkanı Osman Zabun'a ziyaretleri için teşekkür eden Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, "Öncelikle ziyaretten duyduğum memnuniyeti belirtmek isterim. Sizlerle de paylaştığımız projelerimizin Ankara'da takibi desteğinizi alıyoruz. Bundan dolayı teşekkür ediyorum. Bu güne kadar çok sayıda hizmet yaptık. ilçe halkımız en iyi hizmetlere layık, halkımıza bundan sonra daha fazla hizmet gelmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ıspartalı

06 Mart 2019 Çarşamba 11:38

Sen Koskoca Milletvekilisin oy toplamaya senin çıkmaman lazım

Andırın

06 Mart 2019 Çarşamba 09:46

Reisin çırağı olduğu belli ya herkez el pençe duracak gevşemek yok

Dertbabasii

06 Mart 2019 Çarşamba 00:04

Saat kulesi yapacaginiza keşke bir huzurevi yapsaniz. En azindan 30 40 kişi iş sahibi olurdu evine ekmek ****ururdu.

Dertbabasii

06 Mart 2019 Çarşamba 00:03

Saat kulesi yapacaginiza keşke bir huzurevi yapsaniz. En azindan 30 40 kişi iş sahibi olurdu evine ekmek ****ururdu.

Zeus

05 Mart 2019 Salı 22:45

Şu karede neden bi tane Ak Partili göremiyorum ben

ıspartalı

05 Mart 2019 Salı 17:36

vallaha sayın süreyya vekilin gösterdiği ****ret ve çalışma kadar diğerleride yapsa bu iş biter ama ne yazıkki geçenlerde bi kahvede oturuyoruz iki kişi yan masada oturan şahıslardan biri baze il başkanıyla bazen vekillerle görüyoruz sanki akp ye gönül vermiş zannedilen arkadaş aynen şunu diyor ikdidrda o olmuş bu olmuş biz iş adamlarına fark etmez ikdidar kimse biz ondanız diyor . ama billahi oy verende ev ev çalışanda seçim günü nolur nolmaz diye ilk sandığa gidende gariban elinden emekli olanl

Vatandaş

05 Mart 2019 Salı 17:11

Sanki tabur komutanı gelmiş herkes selam durmuş.korkudan titriyorlar.askerlik günlerim aklıma geldi doğrusu....tekrar ediyorum ak parti bu sefer duvara toslayacak...ayrıca kimse beni ak parti düşmanı sanmasın.ben reisi sizlerden çok seviyorum ama ortalik toz duman.işler allak bullak...saygılarımla...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR