17 Nisan 2024 Çarşamba

KEÇİBORLU'DA MUHTEŞEM BAYRAMLAŞMA

KEÇİBORLU'DA MUHTEŞEM BAYRAMLAŞMA

Isparta

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun ve Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Keçiborlu ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Zabun ve Milletvekili Bilgiç'i, Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak ile partililer ve çok sayıda vatandaş karşıladı. 

Başkan Zabun ve Milletvekili Bilgiç, tek tek tokalaşarak Ramazan Bayramı'nı kutladı. Milletvekili Bilgiç, Keçiborlu'nun kendilerini muhteşem karşıladığını ifade ederek. bize her zaman destek verdiniz. 24 Haziran'da da bizi destekleyeceğinizden şüphemiz yok. İşte Belediye başkanımızın hizmetleri ortadadır. AK Parti hükümeti olarak Keçiborlu'ya bir çok eser kazandırdık. Sizlerin desteği ile hizmetler artarak devam edecektir dedi.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ferda

17 Haziran 2018 Pazar 14:03

Adayları doğru düzgün tanımıyoruz. 1. Sıra adayı biliyoruz. 2. Sıra adayı Ispartada çok sevmeyen varmış oradan biliyoruz. 3. Sıra adayı kim bilmiyoruz. 4. sıra kim hiç görmedik desek yeridir. Bu ne heyecansız seçim dönemi. Geçen seçimlerde Tansu çillere benzeyen bir adayı vardı ak partinin herkes tanıyordu. Bu adaylar kim tanımıyoruz? Belki partiden taniniyorlardir ama biz halk bilmiyoruz.

selami

17 Haziran 2018 Pazar 11:10

Hani keçiborlu ve gönen tamam diyordu?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR