19 Nisan 2024 Cuma

KAZASIZ BELASIZ BİR SEZON DİLEĞİYLE

KAZASIZ BELASIZ BİR SEZON DİLEĞİYLE

Isparta

Özel İdarede 2016 Yılı İş Sezonu Açılışı Dualarla Yapıldı

 

Isparta İl Özel İdaresinde 2016 yılı iş sezonu kazaların ve belaların defi için dualar eşliğinde kurban kesilerek başlatıldı.

 

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu başta olmak üzere; Genel Sekreter Yardımcıları Abdullah Çelik ve Bayram Aydemir, Antalya 2 Nolu Yol-İş Sendikası Şube Başkanı Adnan Kocabaş ve Şube Genel Sekreteri Mustafa Kıncal, İl Özel İdaresi Şube Müdürleri ve tüm personelin katılımıyla gerçekleştirilen açılışta konuşan Genel Sekreter Mahmut Zadeoğlu; Program dahilinde kırsal alanda yaşam kalitesini yükseltmek için çalışmaların devam ettiğini belirterek, kazasız, belasız bir sezon dileğinde bulundu.

 

Antalya 2 Nolu Yol-İş Sendikası Şube Başkanı Adnan Kocabaş ise; Kırsalda makine ve ekipmanlarla çalıştıklarını ifade ederek; kazalardan ve belalardan uzak güzel bir sezon geçirebilmeleri için kurban keserek dua ettiklerini söyledi.

 

Açılış programı personele helva ikramıyla sona erdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Billur

31 Mayıs 2016 Salı 11:39

Dınını al da gıt! Gel bakalım kım kımı kesıyo ıdarecı bozuntusu! billur kebabı mısın yavrum senn? Evde bulaşığı sen mi yıkıyon? Kımden yedın tekmeyıde ağrına gıttı? Ampul mu kaçtı bıyerıne??

il özel idare

31 Mayıs 2016 Salı 08:39

Dinimizde hayvan kesip kan akıtmak kurban kesmek vardır. Dua et seni kesmemişiz.

EGİBİRDİRDEN VATANDAŞ

31 Mayıs 2016 Salı 01:48

gecen senee iş sezonu diye acmışlar kac km yol yapmışlarr bı söylesinlerrrrAGILKOY RAMBASINDAKİ YOL BARİYERI 6 AYDAN BERİ YAPILMAYI EBKLİYOR..KÖYLERİN TALİ YOLLARI REZALET HALDEAKDOĞAN KÖYUNE YAPTIKLARI ASVALT 3 AY BİLE DAYANAYAMADIAGILKOYE CIKINCA CEŞME VAR ORAYA BİR CÖZÜM BULUNMADI AYNI ŞEKİLDE BİR COK KOY YOLU REAZALET HALDE

Okula

30 Mayıs 2016 Pazartesi 19:30

Yazık o kesılen hayvana! Şaman mısınız nesınız

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR