29 Mart 2024 Cuma

KAZADA YARALANAN İREM'DEN ACI HABER

KAZADA YARALANAN İREM'DEN ACI HABER

Isparta

Trafik kazasında yaralanıp, tedaviye alındığı Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde bir gün sonra yaşamını yitiren üniversite öğrencisi İrem Su Akkaya'nın (19), bir hafta önce sosyal medya hesabından 'Bu bir şaka değil, çünkü ölüm gerçek ve çok yakın' paylaşımı dikkati çekti.

Kaza Burdur'da 13 Mart Çarşamba günü saat 07.00 sıralarında meydana geldi. Süleyman Emre Kılınç yönetimindeki 42 DIP 19 plakalı otomobille Emre Esmer yönetimindeki 03 RF 575 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada sürücülerle birlikte otomobillerde bulunan İrem Su Akkaya ile Beyza Din (19) yaralandı. Ağır yaralanan İrem Su Akkaya, Burdur Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Isparta'ya sevk edildi. Ancak İrem Su Akkaya, dün akşam saatlerinde yaşam savaşını kaybetti.

'ÖLÜM GERÇEK VE ÇOK YAKIN PAYLAŞIMI'

Bu arada İrem Su Akkaya'nın, 6 Mart Çarşamba günü sosyal medya hesabından “Ölüm şakalarını yapmaya bayılırdım. Ama işin ciddiyetini kavradığımdan beri ironisi bile tüylerimi diken diken ediyor. Ölmeyi cidden istemiyorsanız bunu dile getirmeyi kesin, ya da bir köşede geberin kurtulalım. Bu bir şaka değil, çünkü ölüm gerçek ve çok yakın” paylaşımı dikkat çekti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

15 Mart 2019 Cuma 16:43

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.çok acı genç yaşta elim bir trafik kazası sonucu vefatindan dolayı üzgünüm. ..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR