29 Mart 2024 Cuma

Kazada şok eden ayrıntı

Isparta’nın Yalvaç İlçesi’nden elma bahçesinde çalışan işçileri Gelendost’a götüren midibüs kaza yaptı. İlk belirlemelere göre 15 kişi öldü, 30 kişi de yaralandı. Kaza’da son derece şok eden görüntüler vardı. Midibüs 23 kişilikte ve 45 kişi o midibüse bindi. Sadece bu değildi kazada okulda olması gereken çocuklarda vardı.

Isparta

 

KAZADA ŞOK EDEN AYRINTI

Isparta’nın yalvaç ilçesinden Gelendost’a elma bahçelerine işçi götüren midibüs devrildi. Kazada araca 45 kişi bindirilmesinden daha kötü bir gerçekte ortaya çıktı. Araçta bulunan kişilerin isimlerinin belirlenmesinin hemen ardından, işçileri taşıyan midibüsde Erkan Arslanalp (16), Esme Altunbay (16),  Sibel Arslanalp (12), yaşlarında 3 çocuğunda bulunduğu öğrenildi. Edinilen bilgilere göre çocukların Anneleriyle birlikte elma toplamaya gittikleri öğrenildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Şikayetci

31 Ekim 2014 Cuma 14:39

Kardeşim Sabahları İlçelere Giden Yolcu Otobüslerini Bi Denetlesinler,Balık Konservesi Gibi Yolcu Taşıyolar, Bizim Polisimiz Ne İşe Yarar? GBT Taraması Yapacağınıza, Ekmek Derdine Düşen İnsanlara Yardımcı Olun, 3 Şoföre ceza yazsanız tüm ilde duyulur, herkes ona göre yola çıkar, Biraz Caydırıcı Olun Lütfen...

Murat

31 Ekim 2014 Cuma 14:17

Ben Yıllardır Bu Yollardayım 1 defa Polis jandarma Kontrolu Yok Ben Bu Ölümlerden Bu Teşkilatları Sorumlu Tutarım.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR