25 Nisan 2024 Perşembe

KAZADA ÖLÜ SAYISI 5'E YÜKSELDİ

KAZADA ÖLÜ SAYISI 5'E YÜKSELDİ

Isparta

Burdur’da traktör, kamyon ve otomobilin karıştığı kazada ölü sayısı 5’e yükseldi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Bayram Baş ve kızı Yağmur Baş’da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza, Yeşilova ilçesine Bağlı Harmanlı köyü girişinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Yeşilova’dan Burdur istikametine giden Yusuf A. (58) yönetimindeki 15 NU 680 plakalı traktöre takılı römorka aynı yönde giden Ahmet A. (48) yönetimindeki 20 H 3338 plakalı kamyon arkadan çarptı. Kamyon, traktör römorkuna vurduktan sonra karşı yönden gelen Şenol Özalp (54) yönetimdeki 15 LH 660 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

 

Feci kazada otomobilde bulunan sürücü Şenol Özalp, aynı otomobilde yolcu olarak bulunan Mehmet Emir Baş (6) ve Günaydın Cirit Baş (47) olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı araç içerisinde bulunan Bayram Baş (49) ve kızı Yağmur Baş (7) ile traktör sürücüsü Yusuf A. yaralandı. Yaralılar ambulansla kaldırıldıkları Burdur Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, ağır yaralanan Yağmur Baş Antalya Araştırma Hastanesine sevk edildi. Yağmur Baş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken yine ağır yaralı olarak Burdur Devlet hastanesine kaldırılan Bayram Baş’da hastanede hayatını kaybetti.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

memet

25 Ekim 2021 Pazartesi 09:04

öküzün biri traktöre arkadan vuruyor. siz traktörün denetiminden bahsediyorsunuz.

Veysel

24 Ekim 2021 Pazar 20:04

Traktör sahipleri vizeye girecekleri zaman traktörde her zaman bulunması gereken ve gece yola çıkınca tepede yanan-dönen iş -lambasını vizeden geçince çıkarıp bir kenara atıyor.Bu lambanın ahh bir bilse önleyici bir tedbir,karşıdan yada arkadan gelen araçları uyardığını,olası bir kazadan koruduğunu.

Ten ten

24 Ekim 2021 Pazar 13:03

Maalesef devlet bu traktör ve römorklara sıkı denetim uygulamıyor vizeden vizeye traktörün eksikleri tamamlanıyor o kadar römorklarda ne bir stop lambası ne bir reflektör her hangi bir belirginlik gösterecek bir şey yok haliyle kazada kaçınılmaz olur yol denetiminde ağır vasıta şoförlerine her şeyi disiplinli uygulayan memurlar söz konusu bu tarz şeyler olduğu zaman görmezden geliyor

Nevruz

24 Ekim 2021 Pazar 09:40

Mekaniniz cennet olsun gülay allah hepinize rahmet etsin çok üzücü çok üzüldüm inna lillahi ve inna ileyhi raciun

Şoför

24 Ekim 2021 Pazar 09:05

Traktörcü cezasını çekmeli kesim yine farsız reflektörsüzdür bu kaçıncı ve yazık kaç cana maal oldu

Ispartalı

24 Ekim 2021 Pazar 03:04

Aman Allah ım katliam gibi kaza. Rabbim mekanlarını cennet etsin geride kalanlara sabır versin. Nolur artık kazalar olmasın herkes yavaş gitsin işler bu kadar acele olmasın yollar kaliteli ve ışıklı olsun her yer de dengim takip kamera olsun.

Ciddiye alınması gereken önlemler

24 Ekim 2021 Pazar 02:25

Bu traktörlere ayrı bir yol açın gecesi zaten tehlikeli güçlü bir lambayı arkaya takıyor sanıyorsun ters şerit den gelen var azrail gibi Gündüz derseniz trafiği kilitler kanı gibi tarlada çalışacak traktörün yolu ayrı olmalı anayola çıkmasınlar yazık değil mi kaç kişiler canından oldu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR